Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Επεισόδιο στη Γλυφάδα: 17χρονος ξυλοκόπησε άγρια έναν 15χρονο - Συνελήφθη με τον πατέρα του

Τι προηγήθηκε

6 Ιουλίου 2023 15:40
Επεισόδιο στη Γλυφάδα: 17χρονος ξυλοκόπησε άγρια έναν 15χρονο - Συνελήφθη με τον πατέρα του
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Στα χέρια των αρχών ένας 17χρονος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ο 50χρονος πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ο 17χρονος κατηγορείται ότι βραδινές ώρες της Δευτέρας, στην πλατεία Αγίου Τρύφωνος στη Γλυφάδα, προσέγγισε έναν 15χρονο και του επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές, τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο και τον θώρακα.

Είχε προηγηθεί λεκτικό επεισόδιο μεταξύ του παθόντα και συγγενικού προσώπου του 17χρονου σε κοντινό σημείο. Παράλληλα: Επεισόδιο σε παραλία της Κρήτης: Άνδρας χτύπησε 24χρονη γυναίκα

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Μετά τη γνωστοποίηση του περιστατικού στην ανωτέρω υπηρεσία, εντοπίστηκε ο 17χρονος και εξακριβώθηκε η εμπλοκή του στη συγκεκριμένη επίθεση.

Ο 17χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.

Αστυνομικοί

Νέα τραγωδία στη Λέσβο: Ακόμα ένας θάνατος εν αναμονή ασθενοφόρου - Γυναίκα πέθανε περιμένοντας το ΕΚΑΒ

Η χώρα θρηνεί ακόμα ένα νεκρό, αυτή τη φορά στη Λέσβο, εξαιτίας της υποστελέχωσης του ΕΚΑΒ. Μια γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της χρειάστηκε να περιμένει στην παραλία του Γαβαθά στη Μυτιλήνη το ασθενοφόρο που ερχόταν από Καλλονή, με αποτέλεσμα απλώς να διαπιστωθεί ο θάνατός της όταν έφτασε στο ΚΥ Αντισσας. Παράλληλα, αδιανόητα είναι όλα όσα περιέγραψε η πεθερά του 52χρονου γιατρού στο Περιστέρι που έχασε τη ζωή του γιατί δεν βρέθηκε ασθενοφόρο να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο.

Στην καταγγελία της, η Κομματική Οργάνωση Βάσης Υγείας Λέσβου του ΚΚΕ σημείωνει ότι - την ίδια ώρα - άλλα δύο επείγοντα περιστατικά στην περιοχή του ΚΥ Αντίσσας χρειάζονταν διακομιδή, αλλά το Κέντρο Υγείας ήταν ακάλυπτο καθώς «δεν επαρκούν οι οδηγοί για να καλυφθούν οι βάρδιες».

Η ανακοίνωση

«Από καιρό επισημαίνουμε την ανάγκη κάλυψης όλων των βαρδιών με μόνιμους, εκπαιδευμένους διασώστες όχι μόνο στα υπάρχοντα σημεία- σταθμούς του ΕΚΑΒ και τα ΚΥ αλλά και δημιουργία ή και επαναλειτουργία των Κέντρων εφημέρευσης με νοσηλευτές, γιατρούς, διασώστες σε απομακρυσμένα σημεία όπως Ερεσό, Μόλυβο, Μανταμάδο (μέχρι τη λειτουργία του ΚΥ).

Καταγγέλλουμε την πολιτική της κυβέρνησης που είναι συνέχεια της πολιτικής που ακολούθησαν και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις που αντιμετωπίζουν τα ζητήματα υγείας του λαού μας σαν κόστος όφελος. Είναι επικίνδυνοι οι χειρισμοί της κυβέρνησης, που προσπαθεί με μπαλώματα από στρατό και πυροσβεστική να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες για επείγουσα διακομιδή των ασθενών.

Ακόμα ένας θάνατος εν αναμονή ασθενοφόρου στη Λέσβο

Απαιτούμε άμεση κάλυψη όλων των αναγκών με μόνιμους, εκπαιδευμένους διασώστες, νοσηλευτές, και γιατρούς. Δεν θα ανεχτούμε άλλο θάνατο. Εμείς επιλέγουμε τη ζωή και για αυτή θα παλέψουμε μέσα από τα σωματεία μας, τις επιτροπές αγώνα. Το ΚΚΕ ήταν και θα είναι μπροστά σε αυτό τον αγώνα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share