Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

«Την είδα πριν χαθεί! Την πήρε έξω από το μαγαζί...!» - Μαρτυρία "φωτιά" για την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω (Video)

«Όταν έφυγαν ήταν μόνο αυτός με την κοπέλα! Ήρθε μόνη της εδώ, πήρε το κρασάκι και κάτι άλλα πράγματα και κάθισε έξω. Έκατσε περίπου ένα 20λεπτο»

17 Ιουνίου 2023 09:56
«Την είδα πριν χαθεί! Την πήρε έξω από το μαγαζί...!» - Μαρτυρία
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ από την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια Πατρίσια Ρουμπίνσκα, η οποία έφτασε στην Κω πριν από έναν μήνα για να δουλέψει στο εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου και το βράδυ της Δευτέρα χάθηκαν τα ίχνη της στην περιοχή Μαρμάρι.

Παράλληλα, "βόμβες" έριξε ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που συνελήφθη πριν "δραπετεύσει" στην Ιταλία, λέγοντας ότι «Πήγαμε σπίτι μου και ήρθαμε σε σ@ξου@λ@κ@ επαφή!»

Μαρτυρία "φωτιά" για την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω

Στην υπόθεση έρχεται να προστεθεί μία σημαντική μαρτυρία που δημοσιοποίησε το βράδυ της Παρασκευής η εκπομπή Φως στο Τούνελ.

«Η κοπέλα καθόταν έξω μόνη της σε μια περίφραξη που έχω εκεί πέρα και έπινε. Από εκεί και πέρα μετά δεν ξέρω. Το μαγαζί που δουλεύουμε είναι από το ξενοδοχείο της κοπέλας γύρω στα 500 μέτρα. Ήρθε μόνη της εδώ, πήρε το κρασάκι και κάτι άλλα πράγματα και κάθισε έξω. Έκατσε περίπου ένα 20λεπτο», ανέφερε μία μάρτυρας

Σχετικά με τον άντρα με καταγωγή από το Μπαγκλαντές που έχει συλληφθεί είπε τα εξής: «Αυτός είναι πολλά χρόνια εδώ πέρα. Πιο πολύ σε κτήματα δούλευε. Από την κάμερα του μαγαζιού είδαμε ότι ο συγκεκριμένος την πήρε έξω από το μαγαζί».

Και συμπλήρωσε: «Όταν έφυγαν ήταν μόνο αυτός με την κοπέλα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share