Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Έχει σοβαρή αυτοάνοση ασθένεια. Μπορεί να σχετίζεται με το θάνατο των τριών παιδιών της!» - "Βόμβα" Αλέξη Κούγια για την Ρούλα Πισπιρίγκου (Video)

«Είναι χάλια. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι θα αθωωθεί με όλα αυτά που ακούγονται στο δικαστήριο»

14 Ιουνίου 2023 10:38
«Έχει σοβαρή αυτοάνοση ασθένεια. Μπορεί να σχετίζεται με το θάνατο των τριών παιδιών της!» -
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Νέα τροπή μπορεί να πάρει η πολύκροτη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο των τριών παιδιών της στην Πάτρα.

Με δηλώσεις στην εκπομπή του Alpha, «Super Katerina», ο συνήγορος υπεράσπισής της, Αλέξης Κούγιας, μίλησε για αυτοάνοσο νόσημα της 34χρονης προφυλακισμένης, το οποίο μπορεί να σχετίζεται με τους θανάτους των κοριτσιών!

Τελείως διαφορετική διάσταση με νέα στοιχεία, που μπορεί να προκύψουν στην υπόθεση, έδωσε ο Αλέξης Κούγιας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η ψυχολογική κατάσταση της Πισπιρίγκου είναι «χάλια».

«Έχει σοβαρή αυτοάνοση ασθένεια. Μπορεί να σχετίζεται με το θάνατο των τριών παιδιών της!»

«Είναι χάλια. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι θα αθωωθεί με όλα αυτά που ακούγονται στο δικαστήριο. Η Ρούλα Πισπιρίγκου πάσχει από αυτοάνοση ασθένεια, ένα γονιδιακό νοσημα, που ίσως σχετιζεται με τους θανάτους των παιδιών της. Παράλληλα, διατυμπανίζει ότι είναι αθώα, ενώ έχει όλη τη σε βάρος της κοινωνική αντιμετώπιση», ανέφερε ο κ. Κούγιας.

«Εφόσον αθωωθεί, θα ζητήσει αποζημιωσεις από σους την κατέστρεψαν».

Σε ερώτηση για το αν η 34χρονη παραστεί στη δίκη την ερχόμενη εβδομάδα απάντησε πως δεν γνωρίζει. Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε και στην αδερφή της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία δυσκολεύεται να βρει εργασία, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

«Η αδερφή της πήγε πρόσφατα για αναζήτηση δουλειάς. Όταν άκουσε ο εργοδότης της το επίθετό της, και παρά το ότι πληρούσε τα τυπικά προσόντα, της είπε: Πώς λέγεσαι; Πισπιρίγκου; Τι λες παιδάκι μου και θες να πιάσεις δουλεια;».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share