Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Ομόνοια: Συνελήφθη 63χρονος παιδόφιλος - Τον ακινητοποίησε ο πατέρας κοριτσιού που είχε κλείσει ραντεβού

Έστελνε χυδαία μηνύματα και φωτογραφίες

11 Ιουνίου 2023 21:06
Συναγερμός στην Ομόνοια: Συνελήφθη 63χρονος παιδόφιλος - Τον ακινητοποίησε ο πατέρας κοριτσιού που είχε κλείσει ραντεβού
Από Ανθή Κουρεντζή

Ομόνοια: Στη σύλληψη 63χρονου άνδρα ο οποίος κατηγορείται ότι προσπαθούσε να προσελκύει παιδιά και στη συνέχεια να τα παρενοχλεί σεξουαλικά προχώρησαν οι Αρχές στην Ομόνοια, μαζί με τον πατέρα ανήλικης κοπέλας. Υπενθυμίζεται, ότι πριν λίγο καιρό Αφγανός άρπαξε 15χρονη από την Ομόνοια.


Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 63χρονος το μεσημέρι του Σαββάτου κάλεσε την ανήλικη στο κινητό της τηλέφωνο, λέγοντάς της ότι θέλει να συναντηθούν και να προβεί σε γενετήσιες πράξεις μαζί της.

Αργότερα την ίδια ημέρα, απέστειλε μήνυμα στο κορίτσι που περιλάμβανε φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο.

Στη συνέχεια, η ανήλικη κανόνισε συνάντηση με τον κατηγορούμενο το μεσημέρι της Κυριακής (10-6-2023) στην περιοχή της Ομόνοιας, ενώ είχε ήδη ενημερώσει το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσέτρεξαν στο σημείο μαζί με τον πατέρα της ανήλικης, εντόπισαν τον 63χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας που επιλήφθηκε προανακριτικά. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος είχε πει στην ανήλικη ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που προέβαινε σε παρόμοια πράξη, ενώ ο ίδιος φέρεται να διαμένει στην περιοχή του Κολωνού

Αιματηρή συμπλοκή στο ΑΠΘ: Βγήκαν μαχαίρια εντός πανεπιστημίου - Στο νοσοκομείο 4 άτομα

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (11/6) εντός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με τέσσερα άτομα να καταλήγουν στο νοσοκομείο. Υπενθυμίζεται, ότι πριν λίγο καιρό άνδρας μαχαιρώθηκε στον λαιμό στο πανεπίστημιο.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, δύο παρέες -η μία αποτελούμενη από 4 άτομα και η άλλη από 2- συνεπλάκησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία μέσα στον χώρο του πανεπιστημίου. Μάλιστα, βγήκε και μαχαίρι, με αποτέλεσμα τα μέλη της παρέας των 2 ατόμων να καταλήξουν στο νοσοκομείο φέροντας τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο. Ο ένας έφερε τραύμα στη μέση και ο άλλος στο χέρι.

Επιπλέον, δύο άτομα από την παρέα των τεσσάρων, οι οποίοι συνελήφθησαν από άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ, διακομίστηκαν επίσης σε εφημερεύον νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

Αιματηρή συμπλοκή στο ΑΠΘ: Βγήκαν μαχαίρια εντός πανεπιστημίου - Στο νοσοκομείο 4 άτομα

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, που διενεργεί την προανάκριση, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (11-06-2023) σε χώρο του Α.Π.Θ., οι συλληφθέντες μαζί με έτερα άτομα, επιτέθηκαν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο σε βάρος 40χρονου ημεδαπού και 22χρονου αλλοδαπού.

Οι τελευταίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης, φέροντες ο μεν πρώτος τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην οσφυϊκη χώρα, ο δε δεύτερος τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι. Επιπλέον, νοσηλεύονται φρουρούμενοι δύο (2) εκ των συλληφθέντων ένεκα τραυμάτων στο πρόσωπο, που προκλήθηκαν κατά την επίθεση.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, αφαιρέθηκαν από την κατοχή του 40χρονου, ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

Συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση έτερων ατόμων που εμπλέκονται στην εν λόγω υπόθεση».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share