Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Άγριο ξύλο σε συναυλία του τράπερ Sidarta στη Θεσσαλονίκη - Το βίντεο με τις σκηνές χάους σε κλαμπ της πόλης

Πώς ξεκίνησε ο καβγάς

9 Ιουνίου 2023 07:44
Άγριο ξύλο σε συναυλία του τράπερ Sidarta στη Θεσσαλονίκη - Το βίντεο με τις σκηνές χάους σε κλαμπ της πόλης
Από Κυριάκος Μελλίδης

Επεισοδιακή ήταν η συναυλία του τράπερ Sidarta σε κλαμπ στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Παρασκευής (9/6). Οι σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στις 3:00, στα εγκαίνια του κλαμπ στο λιμάνι της πόλης.

Στα βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Mega, ο καυγάς ξεκίνησε ακριβώς πίσω από τον τράπερ, ο ίδιος όταν το είδε, συμμετείχε επίσης στον καυγά. Οι δύο ομάδες που συνεπλάκησαν ξυλοκόπησαν άγρια η μία την άλλη, ενώ στο κλαμπ υπήρχε πλήθος κόσμου.

Πολλοί θαμώνες άρχισαν και φώναζαν καθώς τρομοκρατήθηκαν από τη συμπλοκή, ενώ στο σημείο έφτασε και η αστυνομία, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν εχουν γίνει προσαγωγές ή συλλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας πήγε να προσφέρει σφηνάκι στον τράπερ, ενώ ο ίδιος και η ομάδα του αρνήθηκαν. Στη συνέχεια ο άνδρας φώναξε την δική του παρέα και ξεκίνησε η συμπλοκή.

Ιουλία Κουκουβέ: «Με αντιμετώπιζε ως πλαστική κούκλα και με έβαζε να κάνω... Είχε πάντα μαχαίρι δίπλα του και με απειλούσε» - Συγκλονίζει η 29χρονη τράπερ (Video)

Η Ιουλία Κουκουβέ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και την Κατερίνα Νινιού. Η νεαρή τράπερ και τραγουδίστρια εξομολογήθηκε την άκρως κακοποιητική σχέση που είχε με πρώην σύντροφό της και το γεγονός ότι δεν βρήκε υποστήριξη από τους γονείς της. Επίσης, ένα απίστευτο περιστατικό ανέφερε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου γνωστή τηλεπερσόνα κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση.

«Με αντιμετώπιζε ως πλαστική κούκλα και με έβαζε να κάνω... Είχε πάντα μαχαίρι δίπλα του και με απειλούσε»

«Με τον πρώην σύντροφό μου ήμασταν τρία χρόνια μαζί αλλά δεν περίμενα πως ένα δακτυλίδι αρραβώνων θα άλλαζε όλη μου τη ζωή. Στην αρχή με απειλούσε, κρατούσε ένα μαχαίρι δίπλα στο κρεβάτι. Έλεγε ότι αν αλλάξει η συμπεριφορά μου απέναντί του θα το χρησιμοποιήσει. Με αντιμετώπιζε ως πλαστική κούκλα και με έβαζε να κάνω πράγματα με το ζόρι. Ήθελε να ικανοποιήσει για τα δικά του θέλω. Σήκωνε χέρι πάνω μου. Κράτησε 4 μήνες. Έσκασε το μέσα μου…» εξομολογήθηκε η Ιουλία Κουκουβέ.

«Μίλησα στους γονείς μου αλλά δεν βρήκα υποστήριξη. Όταν αποφάσισα να φύγω από τη σχέση φοβόμουν πολύ και ακόμη φοβάμαι γιατί δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν» τόνισε η καλλιτέχνιδα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share