Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

42χρονος "έσβησε" μετά από σκληρή και άνιση "μάχη" με τον καρκίνο: Ανείπωτη θλίψη για τον Παναγιώτη από την Πάτρα που αφήνει πίσω του 3 παιδιά

Θρηνος...

5 Ιουνίου 2023 07:56
42χρονος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ατελείωτη είναι η θλίψη που προκάλεσε στην Πάτρα ο άδοξος και πρόωρος θάνατος του 42χρονου Παναγιώτη Κουμανιώτη, ο οποίος ήταν πρώην εργαζόμενος στη ΒΙΠΕ και διέμενε στην Εγλυκάδα Πατρών.

"Έσβησε" μετά από σκληρή και άνιση μάχη με τον καρκίνο. Ο 42χρονος ηταν πατέρας ήταν παντρεμένος με την Σοφία Τζώρτζη με την οποία είχαν αποκτήσει τρία παιδιά. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή στον Άγιο Δημήτριο στο Ματαράγκα Αχαϊας. Ενώ, τη μνήμη του αδικοχαμένου ανιψιού της που έφυγε από τη ζωή στα 14 του χρόνια θέλησε να τιμήσει η Μάγδα Τσέγκου.

42χρονος πατέρας τριών παιδιών 'έσβησε' μετά από σκληρή και άνιση 'μάχη' με τον καρκίνο

Θλίψη στη Ραφήνα: Πέθανε ο Νίκος Χατζής! «Πολυαγαπημένε, αδελφούλη μου, μας άφησες ξαφνικά! Πήγες να βρεις την μαμά και τον μπαμπά που αναζητούσες...» - "Ραγίζει" καρδιές η αδελφή του

Θλίψη έχει σκορπίσει στη Ραφήνα η είδηση του θανάτου του Νίκου Χατζή, με το μήνυμα της αδελφής του στα κοινωνικά δίκτυα να "ραγίζει" καρδιές.

Διαβάστε επίσης: «Ο μπαμπάς της δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί. Την περίμενε κάθε βράδυ. Μετά από λίγους μήνες πήγε να τη "συναντήσει"...» - "Ραγίζει" καρδιές η μητέρα της Ευδοκίας που χάθηκε στην καταιγίδα Ιανός (Video)

«Πολυαγαπημένε, αδελφούλη μου, μας άφησες ξαφνικά! Πήγες να βρεις την μαμά και τον μπαμπά που αναζητούσες...»

Η αδελφή του Άρτεμις Χατζή, έγραψε: «Νίκο μας πολυαγαπημένε, αδελφούλη μου, μας άφησες σημερα πολύ ξαφνικά! Πήγες να βρείς την μαμά και τον μπαμπά που αναζητούσες τόσο… Όλη μου η ζωή έχει την εικόνα σου, τόσες αναμνήσεις… Θα μας λείψεις αφάνταστα και θα μας λείπεις πάντα».

Πέθανε ο Νίκος Χατζής

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share