Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τον «τρόλαραν» οι Πανελλαδικές εξετάσεις - Σκότωσε τη γυναίκα του και στην Έκθεση έπεσε θέμα για τον φεμινισμό!

Ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών κατάφερε τελικά να λάβει μέρος στις εξετάσεις, αλλά τον περιμένε μια... δυσάρεστη έκπληξη

2 Ιουνίου 2023 10:18
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τον «τρόλαραν» οι Πανελλαδικές εξετάσεις - Σκότωσε τη γυναίκα του και στην Έκθεση έπεσε θέμα για τον φεμινισμό!
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ&ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI
Από Κυριάκος Μελλίδης

Πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή... Ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που έκανε μεγάλο αγώνα τις τελευταίες μέρες για δώσει πανελλαδικές εξετάσεις, όπως όλοι οι διαγωνιζόμενοι των ΓΕΛ, κατάφερε να λάβει κανονικά μέρος στη διαδικασία σήμερα (2/6) και αυτό που τον περίμενε ήταν θέμα για τον φεμινισμό στην Έκθεση!

Η είδηση για το θέμα των Πανελλαδικών 2023 προέκυψε πριν από λίγο, από τους ίδιους τους μαθητές που εξήλθαν πρώτοι από τα εξεταστικά κέντρα και μόνο ως... τραγικό παιχνίδι της μοίρας μπορεί να θεωρηθεί για τον γυναικοκτόνο...

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα πήρε κρανίο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος! «Ο κατηγορούμενος πάσχει από...» - Η δήλωση "φωτιά" και η έκρηξη οργής του συζυγοκτόνου στη δίκη

Έγκλημα στα Γλυκα Νερά: «Κόλαφος» ήταν σήμερα οι καταθέσεις που δόθηκαν στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της συζύγου Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

«Ο κατηγορούμενος πάσχει από ναρκισσιστική διαταραχή»

«Ναρκισσιστική προσωπικότητα» χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο πιλότο η ψυχίατρος και η πραγματογνώμονας της οικογένειας του θύματος Άλκηστις Ηγουμενάκη, ενώ η φίλη της Καρολάιν Θεώνη Αγγελακοπούλου κατέθεσε πως την τελευταία φορά που είχε δει την κοπέλα σε εστιατόριο του Παγκρατίου εμφανίστηκε απρόσκλητος και ο κατηγορούμενος πιλότος.

«Ο κατηγορούμενος πάσχει από αντικειμενική και ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας. Στη ναρκισσιστική διαταραχή ο άλλος γίνεται ο καθρέφτης μας. Χρειάζομαι έναν άλλο για να μου επιβεβαιώσει ότι είμαι καλός, αρεστός. Αυτοί οι άνθρωποι δεν αντέχουν την απόρριψη, η απόρριψη τους κατεδαφίζει», είπε στην κατάθεσή της η κ. Ηγουμενάκη για να σημειώσει πως από τον κατηγορούμενο λείπει η ενσυναίσθηση.

«Λείπει η ενσυναίσθηση απέναντι στο παιδί του. Σκοτώνει τη μητέρα του την περίοδο που το θηλάζει. Το παίρνει στην κηδεία που έβλεπε την μητέρα του στο φέρετρο με 40 βαθμούς. Αυτά δεν τα κάνει ένας άνθρωπος που αγαπάει το παιδί του.

Ο νάρκισσος έχει μια υπεροψία και δεν αφήνει τον έλεγχο των πραγμάτων σε άλλους», ανέφερε χαρακτηριστικά η ψυχίατρος και τόνισε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο πλαίσιο της χειριστικής συμπεριφοράς του, έδωσε γράμμα στην μητέρα της Καρολάιν όπου εκεί αντιστρέφει την πραγματικότητα, γράφοντας στη γυναίκα που θρηνεί το παιδί της, «εσύ ξέρεις πόσο με αγαπούσε η Καρολάιν» και «δεν έγιναν έτσι τα πράγματα» και «όταν την ξαναδείς πες της πως την αγαπώ».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share