Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Μετά τον γάμο της..» - Αποκάλυψη "σεισμός" από την επιστήθια φίλη της Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο (Video)

«Από ένα εξωστρεφές, κοινωνικό και χαρούμενο κορίτσι είχε αρχίσει να...»

1 Ιουνίου 2023 16:18
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Μετά τον γάμο της..» - Αποκάλυψη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ξεκίνησε μετά από πέντε διακοπές η δίκη του 34χρονου πιλότου για τη δολοφονία της 20χρονης γυναίκας του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά με τον ίδιο τον κατηγορούμενο να είναι παρών στο δικαστήριο. Παράλληλα, σε μία παρέμβαση "φωτιά" προχώρησε ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Αποκάλυψη "σεισμός" από την επιστήθια φίλη της Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε η επιστήθια φίλη της με την οποία είχα περάσει και στην ίδια σχολή. Υποστήριξε ότι άρχισε να βλέπει μια σταδιακή αλλαγή στη συμπεριφορά του θύματος μετά τον γάμο της. Είπε ότι από ένα εξωστρεφές, κοινωνικό και χαρούμενο κορίτσι είχε αρχίσει να κλείνεται στον εαυτό της και να συζητά στις συναντήσεις του για συγκεκριμένα θέματα.

Πρόσθεσε ότι στις περισσότερες συναντήσεις ήταν παρών και ο καταδικασμένος σε ισόβια συζυγοκτόνος ενώ πολύ λίγες ήταν οι φορές που κατάφεραν να συναντηθούν οι δυο τους με τον κατηγορούμενο ωστόσο να πηγαίνει και να παίρνει την άτυχη κοπέλα από τα ραντεβού της.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ζητάει και τα ρέστα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος! «Είναι άδικο να μου στερούν το δικαίωμα να δώσω Πανελλήνιες. Είμαι εξοργισμένος!» (Video)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στη Ρία Τσοχαντάρη, μέσω του συνήγορου του για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει ώστε να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις, δηλώνοντας εξοργισμένος!

Διαβάστες επίσης: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Εντάσσεται στην κατηγορία της σ@ξου@λ@κ@ς παραφιλίας!» - Γιατί οι γυναίκες στέλνουν ερωτικά γράμματα στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο (Video)

Ζητάει και τα ρέστα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - «Είναι άδικο να μου στερούν το δικαίωμα να δώσω Πανελλήνιες. Είμαι εξοργισμένος!»

«Έχω σεβαστεί κι έχω παραδεχθεί όσα έχω κάνει. Είναι άδικο να μου στερούν το δικαίωμα να δώσω πανελλήνιες. Είμαι απογοητευμένος κι εξοργισμένος με όλα αυτά που συμβαίνουν, όμως στο δικαστήριο κρίνεται η ζωή μου και δε γίνεται να λείπω».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share