Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Έχω μείνει έκπληκτος μαθαίνοντας πως ο Αναγνωστόπουλος...» - Παρέμβαση "φωτιά" του πατέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν (Video)

«Είναι εντελώς απαγορευτικό...»

1 Ιουνίου 2023 15:08
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Έχω μείνει έκπληκτος μαθαίνοντας πως ο Αναγνωστόπουλος...» - Παρέμβαση
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έγκλημα στα Γλυκα Νέρά: Ο Ντέιβιντ Κράουτς, πατέρας της Κάρολαιν μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» έκανε μία παρέμβαση "φωτιά", όταν έμαθε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ετοιμάζεται να δώσει Πανελλαδικές εξετάσεις. Την ίδια στιγμή, που ο 35χρονος πιλότος είναι εξοργισμένος καθώς νιώθει ότι στερούν το δικαίωμα από το να δώσει Πανελλήνιες καθώς έπρεπε να παρευρεθεί στη δίκη του!

«Έχω μείνει έκπληκτος μαθαίνοντας πως ο Αναγνωστόπουλος...» - Παρέμβαση "φωτιά" του πατέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν

«Kατ’ αρχάς θα πρέπει να πω ότι έχω μείνει έκπληκτος μαθαίνοντας πως ο Αναγνωστόπουλος διαβάζει για να δώσει για νομική!»

Αυνανίζεται για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο! Η μυστηριώδης γυναίκα που πάει στη δίκη του, τον βλέπει, κλειδώνεται στις τουαλέτες και την ακούει όλο το κτίριο!

Καρδιές φαίνεται πως καίει ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθώς μετά τη Σοφία Τερεσένκο, η οποία προτίθεται να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισής του, το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έριξε "βόμβα" μεγατόνων με τον Γιώργο Λιάγκα και με επιβεβαίωση της Άριας Καλύβα, να αποκαλύπτει ένα πικάντικο παρασκήνιο.

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε ο παρουσιαστής του «Πρωινού» υπάρχει μία γυναίκα που είναι θαυμάστρρια και ερωτευμένη με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο καθώς πηγαίνει σε κάθε δίκη του 34χρονου πιλότου, τον βλέπει, υστερα κλείνεται στις τουαλέτες και την ακούει όλο το κτίριο!

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share