Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Σκωτσέζικο ντουζ» από τον Τάσο Αρνιακό - «Βροχές πάνε και έρχονται. Το σίγουρο είναι ότι του Αγίου Πνεύματος...»

Η αναλυτική πρόγνωση του μετεωρολόγου

30 Μαΐου 2023 10:11
«Σκωτσέζικο ντουζ» από τον Τάσο Αρνιακό - «Βροχές πάνε και έρχονται. Το σίγουρο είναι ότι του Αγίου Πνεύματος...»
Από Ανθή Κουρεντζή

Καιρός: Με άστατο καιρό θα κυλήσει η σημερινή ημέρα σε ολόκληρη την χώρα με τις βροχές και την ηλιοφάνεια να εναλλάσσονται. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, φαίνεται ότι έρχεται μια θερμή μάζα από την νότια Ευρώπη που θα φέρει ένα κύμα ζέστης, ενώ από την άλλη από τα βόρεια καταφτάνει ένα κύμα βροχοπτώσεων με την καιρική αστάθεια να επιμένει.

Μικρή βελτίωση θα υπάρξει την Πέμπτη και την Παρασκευή στα βόρεια με τον καιρό να επιδεινώνεται ξανά το Σαββατοκύριακο.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό

«Πλερέζες» με τον καιρό του Αγίου Πνεύματος - Τα Μερομήνια κρούουν το «καμπανάκι»

Καιρός: Σύμφωνα με την πρόβλεψη που δίνουν τα Μερομήνια, θα αντιμετωπίσουμε ένα πολύ ζεστό καλοκαίρι καθώς τόσο τον Ιούλιο όσο και τον Αύγουστο τα 40αρια plus θα χτυπούν όλη τη χώρα. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό της εβδομάδας.

Μερομήνια: Τι προβλέπουν για το τριήμερο του Αγίου πνεύματος

Σύμφωνα με την πρόβλεψη που δίνουν τα Μερομήνια, θα αντιμετωπίσουμε ένα πολύ ζεστό καλοκαίρι καθώς τόσο τον Ιούλιο όσο και τον Αύγουστο τα 40αρια plus θα χτυπούν όλη τη χώρα.

«Πλερέζες» με τον καιρό του Αγίου Πνεύματος - Τα Μερομήνια κρούουν το «καμπανάκι»

ΙΟΥΝΙΟΣ 2023

Κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες θα έχουμε την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου (1 – 7/6). Μία πρόσκαιρη κακοκαιρία θα επικρατήσει σε ορεινά τμήματα του νομού και κυρίως την Δυτική Μακεδονία. Του Αγίου Πνεύματος (5/6/2023) ο καιρός αναμένεται άστατος με λίγες βροχές και δυνατούς ανέμους.

Από τις 8-16/6 θα επικρατήσουν σταδιακά ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Οι θερμοκρασίες θα είναι χαμηλές για την εποχή στα κεντρικά και τα βόρεια. Στην Τρίτη εβδομάδα του Ιουνίου ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί σταδιακά και ο ήλιος να κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις. Αστάθεια θα παρατηρηθεί σε Μακεδονία, ήπειρο και πιθανώς δυτικά ηπειρωτικά. Οι θερμοκρασίες για την εποχή θα είναι κανονικές. Θα κυμανθούν δηλαδή έως 29°C (ενδεχομένως να έχουμε και τους πρώτους καύσωνες του καλοκαιριού) και αέρηδες έως 4 μποφόρ. Κλείνοντας, ο Ιούνιος θα μας αφήσει με πολύ υψηλές θερμοκρασίες και νοτιάδες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share