Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Θα μιλήσω με τον Υψιστο και θα μου πει!» - Σπαρταριστή ατάκα της Χριστίνας Σούζη για τον καιρό - Η μικρή "χαραμάδα" για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (Video)

Αναλυτική η πρόγωση από την έμπειρη μετεωρολόγο

29 Μαΐου 2023 12:56
«Θα μιλήσω με τον Υψιστο και θα μου πει!» - Σπαρταριστή ατάκα της Χριστίνας Σούζη για τον καιρό - Η μικρή
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

«Θα μιλήσω με τον Υψιστο και θα μου πει»... ήταν η τρελή απάντηση της Χριστίνας Σούζη στο ερώτημα «τι έχει πάθει ο καιρός». Παράλληλα, ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για τον καιρό του Ιούνιου, τονίζοντας πως έως και τα μέσα του, θα συνεχιστεί με φθινοπωρινές καιρικές συνθήκες, καθώς η αστάθεια δεν δείχνει διάθεση να μας εγκαταλείψει.

Η μικρή "χαραμάδα" για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Καλοκαίρι στον ορίζοντα, πάντως, δεν διαφαίνεται και η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ είναι κατηγορηματική αφήνοντας μικρή χαραμάδα για περιορισμό και όχι παύση της αστάθειας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Δείτε το βίντεο με όσα λέει η Χριστίνα Σούζη και το τρολάρισμα που της κάνουν οι Αταίριαστοι:

Απρόσμενη πρόγνωση Κλέαρχου Μαρουσάκη: «Έρχεται...» - Ανατροπή με τον καιρό του Αγίου Πνεύματος (Video)

Όπως επισημαίνει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, άστατος παραμένει ο καιρός και σήμερα Δευτέρα (29/5) με τη θερμοκρασία παρ’ όλα αυτά να παρουσιάζει άνοδο. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος το σκηνικό του καιρού αλλάζει καθώς «έρχεται θερμή αέρια μάζα» και ο υδράργυρος «σκαρφαλώνει» στους 30 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open από σήμερα, Δευτέρα το πρωί σημειώνονται μπόρες στα νησιά του νότιου και νοτιανατολικού Αιγαίου αλλά όσο προχωράει η μέρα, ιδιαίτερα από τις μεσημεριανές ώρες και μετά θα σημειωθούν μπόρες και καταιγίδες και στον ηπειρωτικό κορμό της χώρας.

Τα φαινόμενα αυτά, όπως εξηγεί ο Κλέαρχος Μαρουσάκης θα έχουν μικρή χρονική διάρκεια αλλά μεγάλο όγκο νερού, χαλαζοπτώσεις και πολλούς κεραυνούς και για αυτό απαιτείται προσοχή. Επίσης, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο με την αστάθεια να επιμένει στα καιρικά φαινόμενα για τις περισσότερες περιοχές της επικράτειας θα κυλήσει και η νέα εβδομάδα

Στην Αττική, η ημέρα ξεκινά με ήπιες καιρικές συνθήκες αλλά το μεσημέρι οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και ίσως σημειωθούν μερικές τοπικές βροχοπτώσεις στα βόρεια του νομού.

Το απόγευμα όμως ο ουρανός θα καθαρίσει και θα κυριαρχήσει η ηλιοφάνεια. Ο υδράργυρος θα φτάσει το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας τους 26 με 227 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη, το σκηνικό του καιρού θα είναι το ίδιο με αυτό της Κυριακής με τοπικές μπόρες και καταιγίδες με μεγάλο όγκο νερού κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Αναφορικά με την εξέλιξη, ο καιρός θα παραμείνει άστατος και τις επόμενες ημέρες με βροχές και καταιγίδες κατά βάση τις μεσημβρινές ώρες, φαινόμενα τα οποία θα κρατήσουν έως την Παρασκευή.

Κλέαρχος Μαρουσάκης για καιρό Αγίου Πνεύματος - «Έρχεται θερμή αέρια μάζα»

Στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος όμως, έρχεται μια θερμή αέρια μάζα, τα φαινόμενα θα περιοριστούν και η θερμοκρασία θα ανέβει, φτάνοντας μάλιστα ο υδράργυρος ακόμα και τους 28 με 30 βαθμούς στα νότια τμήματα της χώρας, σημειώνει κλείνοντας ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share