Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κατατόπισε ο Γιάννης Καλλιάνος: Βάζει τέλος στα σενάρια - «Όλη η εβδομάδα θα κυλήσει με...»

Η αναλυτική πρόγνωση του μετεωρολόγου

28 Μαΐου 2023 22:04
Κατατόπισε ο Γιάννης Καλλιάνος: Βάζει τέλος στα σενάρια - «Όλη η εβδομάδα θα κυλήσει με...»
Από Ανθή Κουρεντζή

Καιρός: Με την αστάθεια να επιμένει στα καιρικά φαινόμενα για τις περισσότερες περιοχές της επικράτειας θα κυλήσει και η νέα εβδομάδα, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη από τα Μερομήνια.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο (29/5)

Μεσημεριανές και απογευματινές μπόρες θα σημειωθούν κυρίως στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Πελοποννήσου, της Στερεάς Ελλάδας, της Εύβοιας, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης.

Στα Επτάνησα και σε περιοχές του Αιγαίου θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Η θερμοκρασία θα διαμορφωθεί στους 27 – 28 στα δυτικά ηπειρωτικά και στα Επτάνησα, στους 23 – 27 στα βόρεια, στους 27 – 28 στα ανατολικά ηπειρωτικά και στους 24 – 26 στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που θα πυκνώσουν τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα βροχής κυρίως στα βορειοδυτικά του νομού.

Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα είναι στους 16 – 28 βαθμούς Κελσίου, οι άνεμοι βοριάδες ως και 4 – 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν μπόρες και τοπικές καταιγίδες κυρίως στις γύρω ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη θα κυμανθεί στους 16 – 25 βαθμούς Κελσίου, οι άνεμοι νοτιάδες ως και 4 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Την Τρίτη θα συνεχιστεί η καιρική αστάθεια με τις μεσημεριανές και απογευματινές μπόρες, ενώ και την Τετάρτη το σκηνικό του καιρού θα μείνει παρόμοιο.

Κάθετος ο Τάσος Αρνιακός: «Επικίνδυνες χαλαζοπτώσεις... Μην αγνοήσετε τις ενδείξεις!»

Καιρός: Την προσοχή όλων μας το επόμενο διάστημα εφιστά ο Τάσος Αρνιακός, που για ακόμη μία φορά δε θέλησε να κρυφτεί μιλώντας για την επέλαση του... φθινοπώρου όλο τον Μάιο και στις αρχές Ιουνίου.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος αναφέρθηκε στην αστάθεια που θα συνεχιστεί και δεν αποκλείεται να πάρει παράταση μέχρι και τα μέσα του ερχόμενου μήνα, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο χαλάζι που θα πέσει σε αρκετές περιοχές.

Η αναλυτική πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share