Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Λαίλαπα» Σάκη Αρναούτογλου: «Εκτός ελέγχου - Οι υψηλές θερμοκρασίες ρεκόρ οδήγησαν...»

Η ανάρτηση-φωτιά του γνωστού μετεωρολόγου

19 Μαΐου 2023 13:44
«Λαίλαπα» Σάκη Αρναούτογλου: «Εκτός ελέγχου - Οι υψηλές θερμοκρασίες ρεκόρ οδήγησαν...»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Σε μια ανάρτηση-κόλαφο προχώρησε το Climatebook, την οποία και μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του ο Σάκης Αρναούτογλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Σε αυτή δίνονται δραματικά στοιχεία για έξαρση των πυρκαγιών, ιδιαίτερα στην περιοχή του Καναδά και γενικώς της Βόρειας Αμερικής, κάτι που είναι σαφές πως πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Την ίδια ώρα, «εφιάλτης» από τα Μερομήνια: Έρχεται σαρωτικό κύμα καύσωνα με 40αρια!

«Στροβιλισμός» από τη Χριστίνα Σούζη: «Εκλογές με υγρή εισβολή από...»

Καιρός - Χριστίνα Σούζη: Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν αρχικά στα Ανατολικά Ηπειρωτικά, στην Εύβοια και τις Σποράδες και το μεσημέρι-απόγευμα μπόρες στα ορεινά Ηπειρωτικά.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Αναλυτική πρόγνωση της Χριστίνας Σούζη στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΣΚΑΪ, στο βίντεο που ακολουθεί:

Καιρικό «παραστράτημα» Τάσου Αρνιακού: «Φουντώνει την ώρα που θα είμαστε στην κάλπη...»

Με άσχημο, σε γενικά πλαίσια, καιρό θα διεξαχθούν οι εκλογές την ερχόμενη Κυριακή (21/5), όπως έχουν επισημάνει εδώ και μέρες πολλοί μετεωρολόγοι.

Ένας από αυτούς είναι και ο Τάσος Αρνιακός, που στάθηκε στις λασποβροχές και τη μουντάδα που θα επικρατήσει σε αρκετές νησιωτικές περιοχές, αλλά και στα ηπειρωτικά της χώρας. Την ίδια ώρα, έρχεται «καμίνι» από τα Μερομήνια - Πότε θα χτυπήσουν τα πρώτα 40αρια το καλοκαίρι;

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο ίδιος μίλησε στον «αέρα» του «Καλημέρα Ελλάδα» για τις καιρικές συνθήκες της σημερινής ημέρας (19/5), καθώς και του Σαββατοκύριακου που έχουμε μπροστά μας:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share