ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο λιμάνι του Πειραιά

Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο λιμάνι του Πειραιά
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το πρώι του Σαββάτου από στελέχη του Α’ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, σε παγκάκι πλησίον της Πύλης Ε-9, στην περιοχή «ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ» Πειραιά.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πρόκειται για 70χρονο ημεδαπό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Λάρισα: Άνδρας πέθανε ξαφνικά μέσα σε σούπερ μάρκετ

Θλίψη στη Λάρισα από τον αιφνίδιο θάνατο ενός 70χρονου άνδρα, ο οποίος κατέρρευσε ξαφνικά μέσα σε σούπερ μάρκετ της πόλης.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής 12/5 προκαλώντας σοκ σε όσους βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το πλήρωμα να προσπαθεί να επαναφέρει στη ζωή τον άνδρα.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Δυστυχώς σύμφωνα με το larissanet.gr ο 70χρονος δεν τα κατάφερε παρά τις προσπάθειες των διασωστών και ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Θρήνος για την απώλεια της 53χρονης μητέρας, Στέλλας Βλαχούλη – «Είμαι ένας άνθρωπος πραγματικά ευτυχισμένος», συγκλονίζουν τα τελευταία της λόγια

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Λάρισας η είδηση του θανάτου της Στέλλας Βλαχούλη- Κωστάκου σε ηλικία 53 ετών.

Η Στέλλα έδινε τεράστια μάχη διαβάζουμε στο thessaliatv.gr αλλά μας άφησε με το δικό της υπέροχο μήνυμα όπως σημειώνει στο fb η φίλη της Ευαγγελία Γκουντρουμπή:

“Είμαι ένας άνθρωπος πραγματικά ευτυχισμένος” – Τα τελευταία της λόγια συγκινούν

“Είμαι ένας άνθρωπος πραγματικά ευτυχισμένος. Και αυτή η ευτυχία είναι γύρω μου, στα μικρά και καθημερινά πράγματα, σε μια αγκαλιά, σε ένα χαμόγελο, σε ένα χάδι, σε ένα ξαφνικό τηλεφώνημα, ένα λουλούδι… κάτι.Άρα είμαι ένας άνθρωπος πλούσιος, ευτυχισμένος και αισιόδοξος. Είμαι ευγνώμων λοιπόν και για τα εύκολα και για τα δύσκολα της ζωής. Γιατί η ζωή είναι πολύ ωραία, και αξίζει να τη χαίρεσαι.“

Τη Στέλλα θα αποχαιρετήσουν οι οικείοι της αύριο Παρασκευή 12/5 και ώρα 13:00 στον Ιερό Ναό του Νέου Κοιμητηρίου στη Λάρισα.

Ο σύζυγος: Ζήσης

Τα παιδιά: Βασιλική & Παύλος

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου