Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Χιονοστιβάδα» για τον Αλέξη Γεωργούλη: Ασκούσε bullying στους εργαζόμενους - Χρειάστηκε ψυχολόγο ο άνδρας που τον κατήγγειλε

Πήρε και αναρρωτική άδεια, η οποία κράτησε 3 χρόνια

20 Απριλίου 2023 20:53
«Χιονοστιβάδα» για τον Αλέξη Γεωργούλη: Ασκούσε bullying στους εργαζόμενους - Χρειάστηκε ψυχολόγο ο άνδρας που τον κατήγγειλε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αναφορές κατά του Αλέξη Γεωργούλη, μετά την καταγγελία για βιασμό και σωματική βία εις βάρος του. Εκτός όμως από αυτήν την καταγγελία, υπάρχει και άνδρας που τον κατήγγειλε για bullying, ο οποίος μάλιστα χρειάστηκε ψυχολόγο.

Η πρώτη υπόθεση αφορά σε ασκούμενη στο γραφείο του, η οποία κάνει λόγο για κακοποιητική συμπεριφορά ενώ μία εκ των νέων καταγγελιών προέρχεται από έναν άνδρα, ο οποίος άνηκε στο μόνιμο προσωπικό του γραφείου του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο άνδρας αυτός ήταν ένας δικηγόρος, ο οποίος είχε εργαστεί και στο παρελθόν σε γραφείο άλλης ευρωβουλευτού, και αργότερα ανέλαβε το γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από την αρχή οι σχέσεις τους δεν ήταν καλές ενώ αυτός ήταν ο άνθρωπος που σύστησε στο γραφείο μία από τις καταγγέλλουσες.

Ο υπεύθυνος του γραφείο του βρέθηκε γραφείο της Ευρωβουλής και είπε πως ο Αλέξης Γεωργούλης έχει μία επιθετική συμπεριφορά και ασκούσε bullying στους εργαζόμενους.

Μάλιστα, ο ίδιος είπε πως χρειάστηκε μέχρι και ψυχολόγο μετά το περιστατικό και πήρε και αναρρωτική άδεια, η οποία κράτησε 3 χρόνια. Λάμβανε κανονικά τον μισθό παρά το γεγονός πως είχε επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα, όπως προβλέπεται από το βελγικό Δίκαιο.

"Νίπτει τας χείρας" η Δανάη Μπάρκα για τον φίλο της, Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν είμαστε εμείς σε θέση να δικάσουμε» (Video)

Μία τοποθέτηση σε γενικότερο πλαίσιο θέλησε να κάνει η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η παρουσιάστρια, μετά την προβολή του θέματος με τη μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, εξομολογήθηκε ότι ο κόσμος που ζούμε είναι πολύ σκληρός. Παράλληλα, ένα νέο «χτύπημα» υποψήφιας με την αξιωματική αντιπολίτευση έρχεται να πυροδοτήσει νέες αντιδράσεις για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

«Δεν είμαστε εμείς σε θέση να δικάσουμε»

Πιο συγκεκριμένα η Δανάη Μπάρκα σημείωσε: «Γενικά ο κόσμος είναι σκληρός και χωρίς τις αναρτήσεις. Γιατί καμιά φορά μπορεί να μην θέλουμε, αλλά να πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας.

Ο κόσμος παραμένει σκληρός και τα σχόλιά του παραμένουν σκληρά, και καλό είναι όταν όλοι πια όταν γινόμαστε μπροστάρηδες και επαναστάτες με την τρυφερότητα και θέλουμε να γίνει καλύτερος ο κόσμος, να το σκεφτόμαστε με τις ίδιες μας τις πράξεις. Με τα σχόλια που κάνουμε δημόσια. Με τα μηνύματα που μπορεί να στείλουμε σε έναν άνθρωπο.

Υπάρχει δικαιοσύνη εκεί έξω που μπορεί να κρίνει μία οποιαδήποτε πράξη, αδίκημα ή κακούργημα. Και δεν είμαστε εμείς σε θέση να κρίνουμε και να δικάσουμε οποιονδήποτε άνθρωπο. Δεν το λέω για τη συγκεκριμένη υπόθεση, μιλάω γενικά γιατί αυτές οι ημέρες είναι δύσκολες. Το λέω και το ξαναλέω, να το ξέρουμε. Αυτά λοιπόν ήταν τα νέα, δεν υπάρχει κάτι άλλο σε σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση για να μεταφέρουμε».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share