Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Αλέξης Γεωργούλης: «Καταδικάζουμε αλλά αν είναι στημένο;» - Σάλος για νέα ανάρτηση από υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ (photo)

«Ακριβώς πριν τις εκλογές;»

20 Απριλίου 2023 12:26
Αλέξης Γεωργούλης: «Καταδικάζουμε αλλά αν είναι στημένο;» - Σάλος για νέα ανάρτηση από υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από όσα ανέφερε η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, μητέρα της πρωταθλήτριας του επί κοντώ, Κατερίνας Στεφανίδη, ένα νέο «χτύπημα» υποψήφιας με την αξιωματική αντιπολίτευση έρχεται να πυροδοτήσει νέες αντιδράσεις. Παράληλα, σε αποκαλύψεις «φωτιά» προέβη η Ελίζα Βόζεμπεργκ για τον Αλέξη Γεωργούλη.

Αυτή τη φορά, η υποψηφία του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Γαϊταρτζή, ήταν αυτή που άφησε υπονοούμενα για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, προκαλώντας σκληρά σχόλια κάτω από την ανάρτησή της.

«Πρώτοι εμείς καταδικάζουμε την παρενόχληση των γυναικών… Αν όμως είναι στημένο γεγονός ακριβώς πριν τις εκλογές; Τότε;», έγραψε χαρακτηριστικά. Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τις αντιδράσεις, τα δεκάδες σχόλια και την πολιτική θύελλα που έχει σηκωθεί από αυτό το μήνυμα της κ. Γαϊταρτζή στο Facebook, η ίδια δεν έχει αποσύρει την ανάρτησή της.

Μάλιστα, αν και πολλοί θα περίμεναν μια... αναδίπλωση από πλευρά της η κ. Γαϊταρτζή το πρωί της Πέμπτης (20/4), αυτή δεν ήρθε. Η νέα δημοσίευση που έκανε η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται στην επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη τα επόμενα 24ωρα.

ΝΔ: Στον ΣΥΡΙΖΑ η υποκρισία αποτελεί ταυτοτικό του στοιχείο

Η Νέα Δημοκρατία, όπως ήταν λογικό, αντέδρασε άμεσα τόσο στα όσα υποστήριξε η Ζωή Βαρελή-Στεφανίδη, όσο και στην ανάρτηση της Αναστασίας Γαϊταρτζή. Με ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα, έκανε λόγο για υποκρισία από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του.

«Χθες, υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησε τη γυναίκα που κατήγγειλε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, ταυτιζόμενη με ό,τι πιο ρυπαρό υπάρχει στον ελληνικό Τύπο! Σήμερα, άλλη υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πίσω από μια τόσο σοβαρή καταγγελία, βλέπει "στημένο γεγονός"», αναφέρει το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Και επισημαίνει: «Αλήθεια, πόση υποκρισία πρέπει να διαθέτουν για να ζητούν την ψήφο των πολιτών, μιλώντας για δικαιώματα και αξίες; Σε ένα κανονικό κόμμα θα είχαν τεθεί εκτός ψηφοδελτίων. Όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, που η υποκρισία αποτελεί ταυτοτικό του στοιχείο».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share