Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκ στη Μυτιλήνη: Γυναίκα περιέλουσε τον σύζυγό της με εύφλεκτο υγρό και του έβαλε φωτιά - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Μετά από καβγά δέχθηκε επίθεση από τη σύζυγό του

20 Απριλίου 2023 19:29
Σοκ στη Μυτιλήνη: Γυναίκα περιέλουσε τον σύζυγό της με εύφλεκτο υγρό και του έβαλε φωτιά - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ επικρατεί στη Μυτιλήνη με την είδηση ότι γυναίκα περιέλουσε το σύζυγό της με εύφλεκτο υγρό και του έβαλε φωτιά, με τον ίδιο να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο άτυχος άνδρας μετά από καβγά, φέρεται να δέχθηκε επίθεση από τη σύζυγό του που αφού τον περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό, άναψε φωτιά με αποτέλεσμα o ίδιος να τυλιχθεί στις φλόγες. Σημειώνεται πως παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και πριν λίγες μέρες στον Άγιο Παντελεήμονα.

Όπως αναφέρει το aeolos.tv, ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με εγκαύματα δεύτερου βαθμού ενώ η σύζυγος του προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου όπου συντάσσεται σε βάρος της δικογραφία.

ασθενοφόρο
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ σε βάρος της δράστιδας που συνελήφθη αμέσως σχηματίζεται δικογραφία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη προκειμένου να προσαχθεί στην Εισαγγελία.

Το θύμα διασωληνώθηκε, επειδή λόγω του εύρους των εγκαυμάτων του δυσκολεύεται να αναπνεύσει και εισήχθη αρχικά στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Τελικά, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στην Αθήνα, καθώς τα εγκαύματα του καλύπτουν το 45% της επιφάνειας του σώματος του.

Απίστευτο ατύχημα: Γυναίκα έβαλε αποφρακτικό στο νεροχύτη - Έγινε έκρηξη και υπέστη σοβαρά εγκαύματα

Συγκλονίζει η μαρτυρία μίας 35χρονης γυναίκας που υπέστη εγκαύματα όταν χρησιμοποίησε αποφρακτικό. Η γυναίκα αγόρασε από το σούπερ μάρκετ αποφρακτικό και όταν το έβαλε στον νεροχύτη της κουζίνας έγινε έκρηξη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να συνεχίζει να ταλαιπωρείται για επτά μήνες. Παράλληλα, μια γυναίκα έπαθε εγκαύματα στο μάτι μετά από έκρηξη που έκανε φούρνος μικροκυμάτων.

«Αυτό στις οδηγίες έγραφε ότι πρέπει να αδειάσει όλο το νερό που βρίσκεται στο σιφόνι, ακολούθησα λοιπόν αυτό το πράγμα, ανοίξαμε με τον σύζυγό μου τα ντουλάπια, σηκώσαμε προσεκτικά το σπιράλ, έτσι χύθηκε όλο το νερό, ακούσαμε ότι χύνεται το νερό μέσα στο σωλήνα δηλαδή που βρίσκεται στον τοίχο και στη συνέχεια κρατούσα το υγρό, βρισκόμουν μπροστά στον νιπτήρα και αργά έριχνα το υγρό μέσα στην αποχέτευση», ανέφερε η 35χρονη γυναίκα στο MEGA.

Μέσα σε δευτερόλεπτα ακολούθησε μία ισχυρή έκρηξη που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της γυναίκας. Σαν από θαύμα γλίτωσαν τα δύο μικρά παιδιά της, που είχε φροντίσει να τα απομακρύνει νωρίτερα. «Είδα σιγά - σιγά από την πρώτη στιγμή έβγαζε σαν καπνό, όπως ρίχνεις ένα αποφρακτικό. Ξαφνικά άκουσα ένα σαν έκρηξη, ένα “μπαμ” και είδα με την άκρη του ματιού μου να πετάγεται ένα υγρό. Κατευθείαν ένιωσα να καίγομαι στα πόδια, έκανα βήματα πίσω και φώναξα “καίγομαι”, ούρλιαξα».

«Θυμήθηκα την Ιωάννα Παλιοσπύρου»

Η γυναίκα καιγόταν ολόκληρη από το αποφρακτικό υγρό, με τον σύζυγό της να προσπαθεί να την σώσει. «Για κάποια δευτερόλεπτα νομίζω ήμουν χαμένη, άκουγα τον σύζυγό μου να τσιρίζει. Και εκεί να σας πω την αλήθεια θυμήθηκα το περιστατικό με την κυρία Παλιοσπύρου, ότι το ξέπλυνε κατευθείαν και ενστικτωδώς έτρεξα στο ντους για να ξεπλύνω αυτό το πράγμα», δήλωσε. Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για μέρες. Όταν επέστρεψε σπίτι της, έψαξε στο διαδίκτυο τα συστατικά που αναγράφονταν πάνω στο αποφρακτικό υγρό και είδε πως αποτελούταν από 98% θειικό οξύ, κοινώς βιτριόλι.

«Το αγόρασα σαν να αγοράζω ένα μπουκάλι γάλα. Το πήρα, το έβαλα μπροστά στην αγκαλιά μου, μπήκα στο αυτοκίνητο, το άφησα στη θέση του συνοδηγού, στο πίσω κάθισμα καθόταν το μικρό μου παιδί. Κυκλοφορεί ελεύθερα και υπάρχει σε πολλά σπίτια. Απ’ ό,τι έχω μάθει υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι είχανε παρόμοια ατυχήματα σαν το δικό μου με συγκεκριμένο προϊόν», συμπλήρωσε η γυναίκα.

Τα εγκαύματα στα πόδια της από το υγρό που έπεσε πάνω της είναι 2ου και 3ου βαθμού. Η γυναίκα προσπαθεί μέχρι και σήμερα να συνέλθει από το σοκαριστικό ατύχημα μέσα στο σπίτι της. «Υπάρχει ένα μετατραυματικό στρες το οποίο έχει να κάνει με εφιάλτες, με φοβίες. Κάποιοι γιατροί ισχυρίζονται ότι ίσως χρειαστεί και πέντε χρόνια να μην δει τα πόδια μου ο ήλιος. Δύο χρόνια θα κρατήσει τουλάχιστον η θεραπεία, η οποία είναι επίπονη», σημείωσε.

«Θα κάνουμε όλες τις νόμιμες ενέργειες, τόσο με την κατάθεση αγωγών για αποζημιώσεις, όσο και με τη μηνυτήρια αναφορά μας ενώπιον του αρμοδίου εισαγγελέως κατά παντός υπευθύνου, δήλωσε ο Όθωνας Παπαδόπουλος, δικηγόρος της 35χρονης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share