Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Μαχαίρωμα σε 18χρονο στην Ακρόπολη: «Το παιδί μου ζει από θαύμα! Μου ζητάει συνέχεια συγνώμη από τη στιγμή που συνήλθε, λες και έκανε κάτι κακό» - Ανατριχιάζει η μητέρα του (Video)

«Κουράζεται εύκολα και δυσκολεύεται να μιλήσει, λόγω και του οξυγόνου»

19 Απριλίου 2023 11:38
Μαχαίρωμα σε 18χρονο στην Ακρόπολη: «Το παιδί μου ζει από θαύμα! Μου ζητάει συνέχεια συγνώμη από τη στιγμή που συνήλθε, λες και έκανε κάτι κακό» - Ανατριχιάζει η μητέρα του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 18χρονος, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας στην Ακρόπολη. Η μητέρα του μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», τονίζοντας πως «το παιδί μου βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και μιλήσαμε το πρωί».

«Μου ζητάει συνέχεια συγνώμη από τη στιγμή που συνήλθε, λες κι έκανε κάτι κακό», τόνισε συγκινημένη η μητέρα του 18χρονου θύματος.

«Χθες θέλησε να μου μιλήσει για το περιστατικό, αλλά κουράζεται εύκολα και δυσκολεύεται να μιλήσει, λόγω και του οξυγόνου», είπε στη συνέχεια.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι οι δράστες πλησίασαν την παρέα του κι αρχικά ζήτησαν ένα τσιγάρο. Αμέσως μετά όμως έβγαλαν μαχαίρι, το κόλλησαν στο λαιμό του παιδιού μου και απαίτησαν τα τσαντάκια τους και τα κινητά τους. Κάποια παιδιά από την παρέα πρόλαβαν να το βάλουν στα πόδια, αλλά όχι και το δικό μου αφού είχε ένα μαχαίρι στο λαιμό του», πρόσθεσε.

«Οι γιατροί μου είπαν πως το παιδί μου ζει από θαύμα», ολοκλήρωσε η μητέρα του 18χρονου.

Υπό παρακολούθηση τα επόμενα 24ωρα

Και ο πατέρας του 18χρονου αναφέρθηκε στις πρώτες ώρες μετά την επίθεση, όταν το παιδί διακομίσθηκε, σε πολύ σοβαρή κατάσταση, στο νοσοκομείο. «Οι γιατροί του έδωσαν 50% πιθανότητες να τα καταφέρει», είπε ο ίδιος, ο οποίος και τόνισε ότι, το θύμα θα παραμείνει για δύο με τρία 24ωρα υπό παρακολούθηση ώστε να σιγουρευτούν ότι δε θα υπάρξει κάποια επιπλοκή.

Όπως είπε ο πατέρας του Δημήτρη, δεν πρόλαβε να αντιδράσει, όταν ο ένας από τους ανήλικους του έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό. Και η γιαγιά του Δημήτρη, όμως, μην μπορώντας να κρύψει την ταραχή της, τόνισε: «Το έχει λυσσάξει το παιδί», συμπληρώνοντας ότι ο εγγονός της είναι καλό παιδί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share