Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Ακρόπολη: Μαχαίρωσαν 18χρονο στον λαιμό και την κοιλιά!

Βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

18 Απριλίου 2023 09:23
Θρίλερ στην Ακρόπολη: Μαχαίρωσαν 18χρονο στον λαιμό και την κοιλιά!
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε 18χρονος στην περιοχή της Ακρόπολης τη Δευτέρα του Πάσχα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, ο νεαρός τραυματίστηκε στο λαιμό και την κοιλιακή χώρα κατά τη διάρκεια ληστείας από έναν 17χρονο και ένα άλλο άτομο, αγνώστων στοιχείων.

Οι δράστες προσέγγισαν τον 18χρονο μετά τις 23:00 και του άρπαξαν το τσαντάκι που φορούσε. Όταν εκείνος αντιστάθηκε, τον μαχαίρωσαν. Αστυνομικοί έφτασαν στη σύλληψη του ανηλίκου δράστη και εντόπισαν το τσαντάκι που έφερε το θύμα σε σημείο κοντά σε εκείνο όπου δέχθηκε την επίθεση. Ο δεύτερος εμπλεκόμενος αναζητείται. Παράλληλα, δικογραφία για βιασμό σχηματίστηκε σε βάρος ενός 43χρονου στη Δραπετσώνα που φέρεται να βίασε την 45χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε.

Μαχαίρωσαν 18χρονο στην Ακρόπολη
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Η στιγμή της απόλυτης φρίκης στα Πατήσια: Βίντεο-ντοκουμέντο από το μαχαίρωμα του 16χρονου από τον 15χρονο

Βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το «φως» της δημοσιότητας από το μαχαίρωμα ενός 16χρονου από έναν 15χρονο, ο οποίος και συνελήφθη στα Πατήσια. Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται η παρέα των νεαρών που συμμετείχαν στην επίθεση κατά του 16χρονου, να τρέχουν για να φθάσουν το θύμα, λίγο πριν το μαχαίρωμα.

Υπενθυμίζουμε πως από τη σύλληψη του ανήλικου που τραυμάτισε με μαχαίρι πριν από μερικές μέρες τον 16χρονο στα Πατήσια αποκαλύφθηκε ότι το θύμα είναι γιος του ιδιοκτήτη της καφετέριας στη Νέα Ιωνία, όπου την περασμένη Τρίτη έγινε η φονική συμπλοκή μεταξύ Αλβανών κακοποιών οπού κ;αι πέθανε ένας θαμώνας του καταστήματος.

Ένας 15χρονος, ο οποίος μαχαίρωσε στις 20 Φεβρουαρίου 2023 έναν 16χρονο στα Πατήσια, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει τραύμα στον πνεύμονα, συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου από άνδρες της Ασφάλειας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο 15χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, βρισκόταν το απόγευμα της 20ης Φεβρουαρίου μαζί με ακόμα τέσσερα άτομα στα Πατήσια, όπου προσέγγισε μαζί με τους συνεργούς του απειλητικά τον 16χρονο και έναν φίλο του, στους οποίους επιτέθηκαν αρχικά λεκτικά.

Οι ανήλικοι προσπάθησαν αρχικά να απομακρυνθούν τρέχοντας από το σημείο. Αφού οι δράστες τους κυνήγησαν, μετά από λίγο, ακινητοποίησαν τον 16χρονο και με χρήση μαχαιριού, ένας εκ των δραστών, τον τραυμάτισε στα πλευρά, την πλάτη, το δεξί κάτω άκρο και του αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και έπειτα από συνδυαστική αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και αποδεικτικών μέσων, αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον 15χρονο ως δράστη της επίθεσης με το αιχμηρό αντικείμενο.

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια και οδηγήθηκε στην ανωτέρω υπηρεσία, όπου αρνήθηκε να δακτυλοσκοπηθεί. Έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του κατηγορούμενου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ο ρουχισμός που έφερε κατά τη στιγμή της επίθεσης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων δραστών συνεχίζεται.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share