Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Κατακεραύνωση από τη Χριστίνα Σούζη: «Εκεί χτυπούν οι τελευταίες βροχές!»

Ισχυρή προειδοποίηση από τη μετεωρολόγο του ΣΚΑΪ

12 Απριλίου 2023 09:21
Κατακεραύνωση από τη Χριστίνα Σούζη: «Εκεί χτυπούν οι τελευταίες βροχές!»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Τη Μεγάλη Τετάρτη (12/4) τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Η πρόγνωση του καιρού από την Χριστίνα Σούζη στον ΣΚΑΪ.

«Μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν τελείως και η κατάσταση θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα , λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο», σύμφωνα με την έμπειρη μετεωρολόγο.

Την ίδια ώρα, το «κλειδώνει» ο Γιάννης Καλλιάνος: «Με το που φτάσουμε στη Μ. Παρασκευή (14/4) ο καιρός...»

Πάνε... πίσω το καλοκαίρι τα Μερομήνια: «Χιόνια και κρύο ακόμη και τέλη Μαΐου»

Ο Θεοφάνης Χατζηγρίβας έδωσε στη δημοσιότητα την ανάλυσή του για τα Μερομήνια έως και τον Αύγουστο του 2023.

Όπως εκτιμά πολλά κρύα και χιόνια θα παρατηρούνται έως και τον Μάιο. Θα είναι, ομολογουμένως, αρκετά εντυπωσιακή η διάρκεια του χειμώνα, καθώς ο Θεοφάνης Χατζηγρίβας προβλέπει στα Μερομήνια του, διαδοχικές καταβάσεις ψύχους και χιονοπτώσεις ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα και μέσα στον Απρίλιο, ενώ χιόνια σε κορυφές βουνών θα πέσουν ακόμα και τον Μάιο.

Δείτε το δεύτερο μέρος της ανάλυσης του Θεοφάνη Χατζηγρίβα με τα Μερομήνια έως και τον Αύγουστο 2023:

«Πολικός» συναγερμός του Τάσου Αρνιακού για το Πάσχα: «Ανήμερα και προς το μεσημέρι με απόγευμα...»

Ο Τάσος Αρνιακός αναφέρθηκε στον καιρό και τις συνθήκες, που θα επικρατήσουν έως το Πάσχα, μιλώντας για χιόνια στην αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας και αστάθεια ανήμερα της μεγάλης γιορτής της Ορθοδοξίας, με τον Γιάννη Καλλιάνο επίσης να αλλάζει το σκηνικό.

Σύμφωνα με το γνωστό μετεωρολόγο, χιόνια θα παρατηρηθούν στα ψηλά, με βροχές και καταιγίδες παράλληλα για σήμερα (10/4), που όμως έως και τη Μεγάλη Πέμπτη (13/4) θα περιοριστούν σιγά σιγά και θα εξασθενήσουν. Έως την Κυριακή του Πάσχα (16/4), ωστόσο, στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια ο καιρός θα είναι άστατος, ιδιαίτερα προς το μεσημέρι και το απόγευμα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share