Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Χαμός έξω από την ΑΣΟΕΕ: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο αστυνομικός πυροβολεί στον αέρα

Στο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί τρία άτομα

5 Απριλίου 2023 14:34
Χαμός έξω από την ΑΣΟΕΕ: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο αστυνομικός πυροβολεί στον αέρα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (5/4/2023) στην οδό Πατησίων μπροστά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ) λόγω επεισοδίων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μία ομάδα περίπου 60 ατόμων, που βγήκαν από το κτίριο, έκλεισαν τον δρόμο μπροστά από την ΑΣΣΟΕ με κάδους σκουπιδιών και στη συνέχεια τους έβαλαν φωτιά. Σύμφωνα με πληροφορίες έσπασαν περιπολικό και κυνήγησαν έναν αστυνομικό, ο οποίος πυροβόλησε στον αέρα τρεις φορές.

Την ίδια ώρα δικογραφία σε βάρος αστυνομικών για άσκοπους πυροβολισμούς σχηματίζεται, με αφορμή το επεισόδιο που σημειώθηκε στην ΑΣΟΕΕ.

Στο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί τρία άτομα.

Λίγο πριν τις 13:20 η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στο ρεύμα προς το κέντρο της Αθήνας με πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου να ανοίξει και το ρεύμα προς Πατήσια.

ΑΣΟΕΕ: Η στιγμή της επίθεσης στο περιπολικό

Τρόμος στην ΑΣΟΕΕ: Άγρια επεισόδια έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο - Περιπολικό δέχθηκε πέτρες από αγνώστους (photos)

Επεισόδια εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (12/4) έξω από την ΑΣΟΕΕ. Όλα ξεκίνησαν τη στιγμή που πέρασε έξω από το Πανεπιστήμιο όχημα της ΟΠΚΕ. Περίπου 30 άτομα επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο με πέτρες και μάρμαρα με τις αστυνομικές δυνάμεις να καταφτάνουν λίγο αργότερα.

Υπήρξε «πετροπόλεμος» με την Αστυνομία για λίγη ώρα, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι υπό έλεγχο.

Δείτε επίσης: Πανικός στα Σεπόλια: Συνελήφθη 21χρονος Ρομά - Πήγαινε οπλισμένος με δύο καραμπίνες να σκοτώσει τον ξάδελφό του!

ασοεε-επεισοδια

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share