Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024

Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο 43χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο που κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων αθλητριών - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. (photos)

«Πρέπει να γίνει σεβαστό το δικαίωμά του σε μια...» - "Έσπασε" τη σιωπή της η δικηγόρος του

29 Μαρτίου 2023 18:43
Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο 43χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο που κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων αθλητριών - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ηλιούπολη: Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος του 43χρονου προπονητή Τάε Κβον Ντο, ο οποίος συνελήφθη την 21-3-2023 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε επίσης: Το προσωπείο του δασκάλου, οι στενές σχέσεις με τους γονείς των κοριτσιών και οι... απειλές για αυτοκτονία - Το προφίλ του 43χρονου κατηγορούμενου προπονητή Τάε Κβον Ντο

Σε βάρος του κατηγορουμένου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση από ενήλικο ανηλίκων σε ασέλγεια τους οποίους του έχουν εμπιστευθεί για να τους επιβλέπει και να τους φυλάσσει, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και για παραγωγή, κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας από ενήλικο που αφορά ανήλικο τον οποίο του έχουν εμπιστευθεί για να τον επιβλέπει και να τον φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Δείτε ΕΔΩ τις φωτογραφίες

Φρίκη στην Ηλιούπολη: «Πρέπει να γίνει σεβαστό το δικαίωμά του σε μια...» - "Έσπασε" τη σιωπή της η δικηγόρος του 44χρονου προπονητή Τάε Κβον Ντο (Video)

Πέντε νεαρές κοπέλες βρήκαν τη δύναμη να καταγγείλουν τον βιαστή προπονητή στην Ηλιούπολη, ωστόσο οι Αρχές θεωρούν δεδομένο ότι τα θύματα του 44χρονου είναι περισσότερα, ενώ οι έρευνες θα πάνε σε βάθος δεκαπενταετίας. Ενώ, από το 2009 φαίνεται να ήταν δράση του 44χρονου προπονητή Τάε Κβον Ντο!

Μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας παρουσιάζουν το προφιλ του προπονητή Τάε Κβον Ντο. Την ίδια ώρα, αυξάνεται η οργή στη γειτονιά, ενώ συνθήματα έχουν γραφτεί έξω από τη σχολή την οποία αξιοποιούσε για να βιάζει νεαρές μαθήτριές του.

Ο ίδιος πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί, κάτι που θα γίνει τη Δευτέρα 27 Μαρτίου. Σε βάρος του προπονητή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Η δικηγόρος του προπονητή, Πέρσα Χαρατσιάρη, το πρωί του Σαββάτου μίλησε στην εκπομπή Action Σαββατοκύριακο σχετικά με την υπόθεση: «Δεν έχει απολογηθεί ακόμα ο κατηγορούμενος, πήρε προθεσμία στη Δευτέρα. Πριν απαντήσει στον ανακριτή, δεν θα κάνουμε δίκη. Σεβόμαστε βέβαια το ενδιαφέρον του κοινού. Επειδή είναι ένα σοβαρότατο θέμα και οι καταγγελλόμενες πράξεις μεγάλη απαξία. Πριν απολογηθεί όμως δεν μπορούμε να υπεισέλθουμε στην ουσία. Πρέπει να γίνει σεβαστό το δικαίωμά του σε μια δίκαιη δίκη και το τεκμήριο της αθωότητάς του. Κι εγώ παιδιά έχω. Ο κάθε γονέας που θέλει να αθλούνται τα παιδιά, έχει μια ανησυχία όταν ακούει ένα τέτοιο θέμα…».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share