Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Μετέωρη» πρόγνωση από την Χριστίνα Σούζη - «Την Πέμπτη και την Παρασκευή...»

Πως θα κυλήσει ο καιρός των επόμενων ημερών

29 Μαρτίου 2023 14:21
«Μετέωρη» πρόγνωση από την Χριστίνα Σούζη - «Την Πέμπτη και την Παρασκευή...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σήμερα Τετάρτη (29/3) στο Αιγαίο την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που μέχρι το μεσημέρι θα σταματήσουν, σύμφωνα με την Χριστίνα Σούζη. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη για τον καιρό του Πάσχα από τα Μερομήνια.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι στο Ιόνιο 4 με 6 μποφόρ , στο Αιγαίο 6 με 8 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 9 , με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 14 βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα έως 15 με 17 βαθμούς.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή Λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο , και θα επανέλθει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Τέλος το Σάββατο λίγες βροχές θα σημειωθούν στα Δυτικά , τα Βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική

Καιρός σήμερα. Γενικά αίθριος. Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 με 6 και στα Ανατολικά 7 μποφόρ , με εξασθένηση. Η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

Θεσ/νίκη

Καιρός σήμερα. Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ , με εξασθένηση. Η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

«Πολική» κρούση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη - Ανατροπή στην εξέλιξη του καιρού

Με βελτίωση του καιρού αλλά και βοριάδες θα κυλήσει η σημερινή μέρα, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Ο χειμωνιάτικος καιρός συνεχίζεται και σήμερα (Τετάρτη 29/3) η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει αλλά η παγωνιά επιμένει. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του Τάσου Αρνιακού για το πρώτο 10ήμερο του Απριλίου.

Η αναλυτική πρόγνωση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share