Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023

Θρίλερ δίχως τέλος με τους βιασμούς και την εκπ@ρνευση της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη: Η αδελφή της είχε εξαφανιστεί για τρεις εβδομάδες! Τι υποστήριξε η δομή (Video)

Η μητέρα των ανήλικων κοριτσιών, σύμφωνα με τον δικηγόρο, είχε εκφράσει τα παράπονά της στη δομή

26 Μαρτίου 2023 14:13
Θρίλερ δίχως τέλος με τους βιασμούς και την εκπ@ρνευση της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη: Η αδελφή της είχε εξαφανιστεί για τρεις εβδομάδες! Τι υποστήριξε η δομή (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε αποκαλύψεις "βόμβα" προχώρησε ο Όθωνας Παπαδόπουλος όσον αφορά την υπόθεση μαστροπείας του 14χρονου κοριτσιού στη Νέα Σμύρνη. Παράλληλα, η κατάθεση της αδερφής της έδωσε στους αστυνομικούς νέα σοκαριστικά στοιχεία.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο MEGA αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η μητέρα των κοριτσιών γνώριζε ότι οι ανήλικες έφευγαν από τη δομή, τονίζοντας πως είχε διαμαρτυρηθεί.

«Η μητέρα το γνώριζε και επανειλημμένως και εγγράφως είχε διατυπώσει τα παράπονα και τις καταγγελίες της για τις συνθήκες προστασίας που υπήρχαν ή δεν υπήρχαν για τα δύο κορίτσια της που βρίσκονταν στη συγκεκριμένη δομή.

Την ενημέρωνε η δομή και το μάθαινε από τα ίδια τα κορίτσια μέσω τηλεφωνικών επικοινωνιών. Είναι χαρακτηριστικό πως πριν από μερικούς μήνες, τον Σεπτέμβριο, χάθηκαν τα ίχνη του μεγάλου κοριτσιού για τρεις εβδομάδες, με αποτέλεσμα να εκδοθεί Amber Alert και να γίνει αναζήτηση μέσω τηλεοπτικής εκπομπής», είπε ο δικηγόρος.

Η μητέρα των ανήλικων κοριτσιών, σύμφωνα με τον δικηγόρο, είχε εκφράσει τα παράπονά της στη δομή, ωστόσο δεν άλλα τίποτα σε αυτή την κατάσταση. Η δομή από την πλευρά της υποστήριξε ότι δεν μπορεί να ασκήσει βία για να περιορίσει τα παιδιά.

«Δεν τηρείται το πρωτόκολλο. Δεν υπήρχε φύλαξη και οι καταγγελίες αναφέρουν ότι στη συγκεκριμένη δομή ό, τι ώρα θέλουν φεύγουν κι ό, τι ώρα θέλουν επιστρέφουν, πράγμα που καθιστά τα παιδιά ανυπεράσπιστα και τα εκθέτει σε κίνδυνο», συμπλήρωσε ο Όθων Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, προτεραιότητα του οικογενειακού περιβάλλοντος των κοριτσιών είναι να απομακρυνθούν από τη δομή και να μεταφερθούν σε άλλη, η οποία θα παρέχει καλύτερες συνθήκες προστασίας και ασφάλειας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share