Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023

Νέα Σμύρνη: «400 ευρώ για κάθε φορά που θα πηγαίνει στο σπίτι και επιπλέον 100 ευρώ για κάθε πελάτη!» - Ανατριχίλα με την κατάθεση από την αδερφή της 14χρονης (Video)

«Θα της πληρώνουν τα ρούχα που θα φοράει και τα εσώρουχα για να κάνει τη δουλειά»

26 Μαρτίου 2023 09:46
Νέα Σμύρνη: «400 ευρώ για κάθε φορά που θα πηγαίνει στο σπίτι και επιπλέον 100 ευρώ για κάθε πελάτη!» - Ανατριχίλα με την κατάθεση από την αδερφή της 14χρονης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα όσα αποκαλύπτονται για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης από τη Νέα Σμύρνη προκαλούν ανατριχίλα. Η κατάθεση της αδερφής της έδωσε στους αστυνομικούς νέα σοκαριστικά στοιχεία, ενώ τη σιωπή του "έσπασε" 25χρονος κατηγορούμενος της υπόθεσης.

«Μου είπε ότι της πρότειναν να εκδίδεται και να είναι σερβιτόρα σε ένα μαγαζί. Θα της προσφέρουν σπίτι με όλα τα έξοδα πληρωμένα, 400 ευρώ για κάθε φορά που θα πηγαίνει στο σπίτι και επιπλέον 100 ευρώ για κάθε πελάτη. Επίσης από ότι μου είπε θα της πληρώνουν τα ρούχα που θα φοράει και τα εσώρουχα για να κάνει τη δουλειά» φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς η αδελφή της 14χρονης.

Η 14χρονη στις δύο καταθέσεις που έχει δώσει, που φθάνουν τις 80 σελίδες, περιγράφει στις αρχές ότι γνωρίζει τον πρώην τρόφιμο της Κιβωτού του Κόσμου και τον φίλο του από κοινές παρέες τους τελευταίους μήνες. Πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση ο 30χρονος άντρας που βρέθηκε με το κορίτσι σε ξενοδοχείο. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί, με τις αρχές να τον αναζητούν. Έχει καταγραφεί στα βίντεο που έχουν προσκομιστεί στις δικαστικές αρχές.

H συνάντηση της 14χρονης με τη μητέρα της

Η 14χρονη αναμένεται να συναντηθεί με τη μητέρα της τις επόμενες ημέρες. Ο δικηγόρος της εξήγησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι η μητέρα επισκέπτεται το παιδί από την Ιούλιο του 2022 που φιλοξενείται στη δομή.

«Η μητέρα επανειλημμένως έχει επισκεφθεί το παιδί και έχει δείξει το ενδιαφέρον της. Έχει συμμετάσχει σε συνεδρίες με ψυχολόγους για να τους δώσει την εικόνα και να μπορέσει να τους βοηθήσει στο έργο τους και γενικά έχει πραγματικό και ειλικρινές ενδιαφέρον και ανησυχία για τα παιδιά της» σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Όθων Παπαδόπουλος.

Σε Μαραθώνα και Πεντέλη οι δυο αδερφές

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας, από χθες έχει φύγει από τη δομή η 16χρονη και έχει ενημερωθεί ήδη η αστυνομία η οποία γνωρίζει ότι το κορίτσι είναι σε φιλικό σπίτι στο Μαραθώνα. Η 14χρονη βρίσκεται σε δομή στην Πεντέλη υπό την επιτήρηση των αρχών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share