Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ηλιούπολη: «Την χτυπούσε… Είχε απειλήσει να την σκοτώσει» - Νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον προπονητή Τάε Κβον Ντο

Ξεσπά η οικογένεια της πρώην συζύγου του προπονητή

25 Μαρτίου 2023 17:07
Ηλιούπολη: «Την χτυπούσε… Είχε απειλήσει να την σκοτώσει» - Νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον προπονητή Τάε Κβον Ντο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες αποκαλύψεις για τον προπονητή Τάε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη που κατηγορείται για τον βιασμό πρώην αθλητριών του. Άτομα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της πρώην συζύγου του τον περιγράφουν ως βίαιο που την είχε χτυπήσει επανειλημμένως και υποστηρίζουν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει κοροϊδέψει πάρα πολλές οικογένειες.

Μιλώντας στο MEGA πρόσωπα οικεία της πρώην συζύγου του τόνισαν ότι «η πρώην σύζυγος του προπονητή δεν γνώριζε τίποτα για τη δράση του. Την χτύπησε και γι’ αυτό χώρισαν. Από το 2018 του είχε ζητήσει διαζύγιο και του είχε ζητήσει να φύγει από το σπίτι αλλά αυτός δεν έφευγε. Στα τέλη του 2019 έφυγε τελικά. Η κοπέλα δεν ήξερε τίποτα για τα κορίτσια. Το 2018 την χτύπησε για πρώτη φορά ενώ το ίδιο επαναλήφθηκε και το 2019. Τον Μάιο του 2020 έγινε και πάλι ένα συμβάν όπου ο 44χρονος εισέβαλε στο σπίτι και έσπασε τα πράγματα, ενώ κρατώντας μία καραμπίνα απειλούσε να την σκοτώσει. Είχαν πάει στο σπίτι άνδρες της Αστυνομίας και τον σημάδευαν με όπλα ενώ την πρώην σύζυγό του την έδιωξαν από το σπίτι γιατί θεώρησαν πως απειλείται η ζωή της».

«Είναι όλα καταγεγραμμένα από την Αστυνομία. Αυτός ήταν ο λόγος που πήρε το διαζύγιο. Όλοι γνώριζαν τι έκανε στην πρώην σύζυγό του, ότι δηλαδή της έσπασε όλο το σπίτι, ότι την χτυπούσε επανειλημμένα αλλά όλοι τον υποστήριζαν γιατί είχε δημιουργήσει ένα καλό προφίλ. Τώρα την θυμήθηκαν όλοι και αντιλαμβάνονται τι είχε ζήσει αυτή η γυναίκα. Είχε κοροϊδέψει πάρα πολύ κόσμο, πολλές οικογένειες. Κανένας δεν το περίμενε όλο αυτό. Κανέναν», πρόσθεσαν.

Ηλιούπολη: Από το 2009 η δράση του 44χρονου προπονητή Τάε Κβον Ντο - Πώς προσέγγιζε τις ανήλικες

Ηλιούπολη: Σήμερα το πρωί βρέθηκε στον ανακριτή ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 5 ανήλικων κοριτσιών και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, καθώς σύμφωνα με τις κοπέλες ο 44χρονος βιντεοσκοπούσε κάποιες από τις αποτρόπαιες πράξεις.

Σύμφωνα με το MEGA, τα όσα φρικιαστικά κατηγορείται ότι έκανε στις μαθήτριές του ο 44χρονος φαίνεται πως ξεκίνησαν το 2009. Τα στόματα άνοιξαν και φαίνεται πως από το 2009 κακοποίησε σεξουαλικά πέντε ανήλικες μαθήτριες του, όταν εκείνες ήταν μόλις 12 έως και 16 ετών. Με την ευκαιρία, δείτε τι δήλωσε η δικηγόρος του 44χρονου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι αποτρόπαιες πράξεις συνέβαιναν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη σχολή πολεμικών τεχνών που διατηρούσε στην Ηλιούπολη.

44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο

«Οι κοπέλες συνειδητοποίησαν ότι αυτό που είχε συμβεί σε κάθε μία από αυτές, είχε συμβεί και σε άλλες κοπέλες και ενδεχομένως και σε άλλες κοπέλες τις οποίες δεν γνώριζαν», δήλωσε ο Αντώνης Πεπελάσης, δικηγόρος των καταγγελλουσών.

«Στο βωμό του κατεπείγοντος της αποδοκιμασίας των φερομένων πράξεων από τον κατηγορούμενο, να καταργούμε, να αλλοιώνουμε, να φαλκιδεύουμε και στην ουσία να απεμπολούμε το δικαίωμα του τεκμηρίου αθωότητας και μίας δίκαιης δίκης, νομίζω ότι υπάρχει μία πολύ μεγάλη απόσταση», δήλωσε η Πέρσα Χαρατσιάρη, δικηγόρος του 44χρονου προπονητή.

«Ήξερα όμως ότι με το ένα το κορίτσι είχε πάρα πολύ καλές σχέσεις φιλικές. Το έφερνε στο σπίτι. Οι γονείς του κοριτσιού είχαν απεριόριστη εμπιστοσύνη στον προπονητή», δήλωσε στο MEGA συγγενής αθλήτριας.

«Ήταν πολύ κοινωνικός και είχε ένα χάρισμα να κρύβεται φανερά, δηλαδή δεν κυκλοφορούσε και τις αθλήτριες και τις μαθήτριες κρυφά σε κάποιους απομονωμένους χώρους, κυκλοφορούσε φανερά στους δρόμους της Ηλιούπολης, στην κεντρική πλατεία», ανέφερε ο Γιάννης Χιωτάκης, προπονητής Τάε Κβον Ντο.

Πριν από 7 χρόνια ο Γιάννης Χιωτάκης, είχε προειδοποιήσει την μία μητέρα για την περίεργη σχέση του κατηγορούμενου με την κόρη της.

«Εχθές με βρήκε μου είπε ότι έχω δίκιο και μου ζήτησε συγγνώμη, και ότι νόμιζε ότι είχα κάτι προσωπικό μαζί του», είπε στο MEGA.

«Τον ξέρω από 15 χρόνια. Ο… γενικά δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που ακούω. Έχω πέσει από τα σύννεφα», δήλωσε στο MEGA φίλος του προπονητή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share