Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Σοκ στην Αμαλιάδα: Αγοράκι πυροβόλησε με καραμπίνα την 10χρονη αδελφή του!

Διακομίζεται στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών

24 Μαρτίου 2023 10:53
Σοκ στην Αμαλιάδα: Αγοράκι πυροβόλησε με καραμπίνα την 10χρονη αδελφή του!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα κορίτσι περίπου δέκα ετών πυροβολήθηκε με καραμπίνα από το μικρότερο αδερφάκι του, το πρωί της Παρασκευής σε συνοικισμό της Αμαλιάδας. Επίσης, πριν από λίγες ημέρες ένα 5χρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε στον μηρό από πυροβολισμό αγνώστου, στην περιοχή του Ζεφυρίου.

Το κοριτσάκι με τραύμα στο μηρό μεταφέρθηκε στη Ν.Μ. Αμαλιάδας και αυτή την ώρα διακομίζεται στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το ilialive.gr και τις πρώτες πληροφορίες δεν έχει κίνδυνο ζωής. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας εξετάζουν το περιστατικό στο σημείο που συνέβη, στο σπίτι της οικογένειας. Σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά έπαιζαν όταν το μικρότερο αδερφάκι χρησιμοποίησε την καραμπίνα.

10χρονος πυρπβόλησε την αδεφή του με καραμπίνα στην Αμαλιάδα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Θάνατος 16χρονου Ρομά από αστυνομικό: «Βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση! Η σφαίρα είχε μόνο πύλη εισόδου και όχι εξόδου...» - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Βαρύ είναι το κλίμα στη Θεσσαλονίκη για τον θάνατο του 16χρονου Ρομά, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά από αστυνομικά πυρά. Μάλιστα η ΕΛΑΣ υπό τον φόβο επεισοδίων είχε δώσει από νωρίς εντολή να βρίσκονται όλοι οι αστυνομικοί σε γενική επιφυλακή ενώ είχε κλείσει το μετρό σε συγκεκριμένες στάσεις ενώ είχε διακόψει και συγκεκριμένα δρομολόγια λεωοφρείων.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη - Το επόμενο 24ωρο η απόφαση για την προφυλάκιση ή μη του 34χρονου αστυνομικού – Νέα ποινική δίωξη ζητά ο ανακριτής

Τι έδειξε η νεκροψία

Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε την Τρίτη το βράδυ νεκροψία-νεκροτομή στον 16χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes, τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης έδειξαν βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, συνέπεια του τραύματος που του προκάλεσε η σφαίρα, η οποία είχε μόνο πύλη εισόδου και όχι εξόδου.

Η σφαίρα, η οποία αφαιρέθηκε κατά τη διάρκεια χειρουργείου τα πρώτα 24ωρα της νοσηλείας του, χτύπησε τον 16χρονο στην αριστερή πλευρά της ινιακής χώρας του κρανίου (σ.σ. δηλαδή αριστερά κάτω χαμηλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού).

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share