Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αιματηρό «θρίλερ» στο Ζεφύρι: Η κατάσταση της υγείας του 5χρονου κοριτσιού που χτυπήθηκε από σφαίρα - Συνελήφθη ο δράστης

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τα αίτια που οδήγησαν στον πυροβολισμό

25 Φεβρουαρίου 2023 19:00
Αιματηρό «θρίλερ» στο Ζεφύρι: Η κατάσταση της υγείας του 5χρονου κοριτσιού που χτυπήθηκε από σφαίρα - Συνελήφθη ο δράστης
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζεφύρι: Ένα 5χρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε στον μηρό από πυροβολισμό αγνώστου, στην περιοχή του Ζεφυρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, το κοριτσάκι έπαιζε σε οικόπεδο, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, όταν ξαφνικά δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα στον μηρό από άγνωστο άτομο που πυροβόλησε στην περιοχή. Το κοριτσάκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

«Βροχή» από σφαίρες στη γωνία δρόμου της Φιλαδέλφειας: Κοντά σε σχολείο το περιστατικό - 7 τραυματίες, ανάμεσά τους παιδί 2 ετών (video)

Επτά άνθρωποι, ανάμεσά τους παιδί δύο ετών, η μητέρα του και τέσσερις έφηβοι, τραυματίστηκαν από σφαίρες στη γωνιά δρόμου της Φιλαδέλφειας (Πενσιλβάνια, βορειοανατολικά), δήλωσε η αρχηγός της αστυνομίας της αμερικανικής μεγαλούπολης χθες Πέμπτη (23/2).

Το θύμα που τραυματίστηκε πιο σοβαρά είναι έφηβος που εισήχθη σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσε η Ντανιέλ Άουτλο. Τα θύματα χτυπήθηκαν από πυρά χθες το απόγευμα, λίγο πριν από τις 18:00 (τοπική ώρα· στη 01:00 σήμερα ώρα Ελλάδας), μερικές εκατοντάδες μέτρα από πρωτοβάθμιο σχολείο, είπε η κυρία Άουτλο, διευκρινίζοντας πως το επεισόδιο δεν άρχισε εκεί.

«Καθώς είμαι γονιός η ίδια καταλαβαίνω τον φόβο του κόσμου», είπε η αρχηγός της αστυνομίας στη Φιλαδέλφεια, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για το ποιος άνοιξε πυρ, ή για ποιο λόγο. Παράλληλα, θυμίζουμε και την φρίκη στη Βραζιλία: Πυροβόλησαν και σκότωσαν 7 άτομα γιατί… έχασαν στο μπιλιάρδο

Οι ΗΠΑ πληρώνουν εξαιρετικά βαρύ τίμημα για την ευρεία διάδοση των πυροβόλων όπλων στην επικράτειά τους και για την ευκολία με την οποία μπορούν να αποκτούν πρόσβαση σ’ αυτά οι Αμερικανοί, όπως μεταδίδουν Reuters και Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η χώρα μετράει περισσότερα όπλα από ό,τι κατοίκους· ένας στους τρεις ενηλίκους διαθέτει τουλάχιστον ένα όπλο κι ένας στους δύο ζει σε νοικοκυριό με τουλάχιστον ένα όπλο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share