Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: Έγγραφο-ντοκουμέντο! 4 ημέρες πριν τη μοιραία σύγκρουση - Όταν η πρόεδρος της ΡΑΣ προειδοποίησε για «μη ορθή διευθέτηση της τροχιάς» και για «ανθρώπινο λάθος»

Νέες αποκαλύψεις "φωτιά"!

24 Μαρτίου 2023 10:05
Τραγωδία στα Τέμπη: Έγγραφο-ντοκουμέντο! 4 ημέρες πριν τη μοιραία σύγκρουση - Όταν η πρόεδρος της ΡΑΣ προειδοποίησε για «μη ορθή διευθέτηση της τροχιάς» και για «ανθρώπινο λάθος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πρόεδρος της ΡΑΣ (Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων) Ιωάννα Τσιαπαρίκου έδωσε στην δημοσιότητα έγγραφο με το οποίο ενημέρωνε την κυβέρνηση από τις 24/2, δηλαδή τέσσερις ημέρες πριν την τραγωδία των Τεμπών για «μη ορθή διευθέτηση της τροχιάς» των τρένων και προειδοποιούσε μάλιστα για τυχόν «ανθρώπινο λάθος»!

Μάλιστα στο έγγραφο αναφέρεται και στην ελλιπή εκπαίδευση του προσωπικού, όπως και στην κόπωσή τους λόγω υποστελέχωσης. Ενώ, συγκλονίζει η Ανθή, η 22χρονη επιβάτιδα της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στα Τέμπη το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

Συγκλονίζει ο σύντροφος της Ιφιγένειας που ήταν και ο ίδιος στο τρένο: «Ήθελε να κερδίσει το λαχείο για να μην ξαναδουλέψει η μητέρα της»!

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο έκανε ο σύντροφος της Ιφιγένειας, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στο δυστύχημα των Τεμπών με τους 57 νεκρούς!

Το αγόρι της Ιφιγένειας ήταν και εκείνος στο μοιραίο τρένο και μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα τόνισε πως η Ιφιγένεια είχε πάρει ένα λαχείο το οποίο κληρωνόταν την ώρα του δυστυχήματος και του είχε πει πως θέλει να κερδίσει για να μην ξαναδουλέψει ποτέ η μητέρας της επειδή είχε δυσκολευτεί πολύ να μεγαλώσει εκείνη και τα δύο της αδέλφια!

Επίσης ο Φάνης τόνισε πως η Ιφιγένεια ίσα που πρόλαβε να δει την νεογέννητη ανηψιά της (παιδί της αδελφής της), η οποία και θα πάρει το όνομά της με τον ίδιο να είναι νονός του κοριτσιού!

Δείτε όλα όσα συγκλονιστικά δήλωσε στο παρακάτω βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share