Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ηλιούπολη: Συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον 44χρονο προπονητή - Είχε κάνει... σπίτι τα αποδυτήρια

Έλεγε ότι... περνούσε δύσκολα

22 Μαρτίου 2023 18:37
Ηλιούπολη: Συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον 44χρονο προπονητή - Είχε κάνει... σπίτι τα αποδυτήρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η χώρα συγκλονίζεται από την νέα υπόθεση βιασμού, που αφορά έναν 44χρονο προπονητή Τάε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη, με τον ίδιο μάλλον να έχει μετατρέψει σε... σπίτι τα αποδυτήριά του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Live News», ο προπονητής είχε μετατρέψει τον ημιώροφο σε προσωπικό του χώρο και όταν κάποιος τον ρωτούσε γιατί έμενε εκεί φαίνεται πως έλεγε επειδή περνούσε δύσκολα οικονομικά, εκβιάζοντας πάντως παράλληλα τα θύματά του.

Ο χώρος περιλαμβάνει έναν καναπέ-κρεβάτι, ένα ψυγείο, μία τηλεόραση και καρέκλες. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο χώρος αυτός χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή και για αν διαπράξει κάποιους από τους βιασμούς.

Ηλιούπολη: Πατέρας ενός παιδιού ο προπονητής Τάε Κβον Ντο που βίαζε τις αθλήτριές του - Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας

Ένας 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο σε αθλητικό σύλλογο της Ηλιούπολης συνελήφθη με ένταλμα, χθες (21/3), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος ότι βίασε ανήλικες αθλήτριες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη σε βάρος του προπονητή ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ο κατηγορούμενος ο οποίος συνελήφθη βάση εντάλματος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., προηγήθηκε έρευνα από την οποία προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος, τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020, πλησίαζε ανήλικες αθλήτριές του, ηλικίας από 12 έως 16 ετών, και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν κυρίως ατομικές προπονήσεις μαζί του. Στη συνέχεια, στον χώρο του γυμναστηρίου ή και στο σπίτι του βίαζε τις ανήλικες αθλήτριες.

Πληροφορίες από έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο 44χρονος συλληφθείς είναι παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.

Ηλιούπολη: Πατέρας ενός παιδιού ο προπονητής Τάε Κβον Ντο που βίαζε τις αθλήτριές του - Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας

Έρευνες στο σπίτι και στη σχολή του 44χρονου προπονητή

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του και στα οχήματα του συλληφθέντος, καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο τάμπλετ, τρεις φορητοί υπολογιστές, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης.

Όπως έχει προκύψει από την έως τώρα έρευνα, ο συλληφθείς βίαζε πέντε κοπέλες, οι οποίες τώρα είναι ενήλικες, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε ανακριτή, απ' όπου εκδόθηκε και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share