Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Νικολόπουλος

Θρήνος...

22 Μαρτίου 2023 13:20
Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Νικολόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Νικολόπουλος, ο οποίος διετέλεσε διευθυντής σύνταξης στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων για 25 χρόνια. Το 2015 είχε τιμηθεί με αναμνηστική πλακέτα από το ΑΠΕ-ΜΠΕ για την πολυετή υπηρεσία και προσφορά του στο Πρακτορείο. Επίσης, θλίψη έχουμε και στην Πολεμική Αεροπορία καθώς πέθανε ο Τάσος Μπαλάφας.

Ο Βασίλης Νικολόπουλος εργάστηκε, επίσης, στην Καθημερινή από το 1963 έως το 1967. Από το 1967 έως το 1970 ήταν διευθυντής σύνταξης στο Έθνος. Από το 1970 έως το 2004 διετέλεσε διευθυντής σύνταξης στα ΝΕΑ, εφημερίδα στην οποία συνέχισε ως διευθύνων σύμβουλος έως το 2010.

Πέθανε ο Βασίλης Νικολόπουλος

Πέθανε ο επιχειρηματίας Παύλος Μιχαηλίδης!

O επιχειρηματίας Παύλος Μιχαηλίδης έφυγε από τη ζωή στην Αλεξανδρούπολη πρόωρα και αναπάντεχα. Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ξάδερφός του. Επίσης, σε ηλικία 66 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Κώστας Γεωργιάδης.

Ο επιχειρηματίας κατέρρευσε στο σπίτι που ζούσε στην Αλεξανδρούπολη και εντοπίστηκε νεκρός από την σύζυγό του. Ειδοποίησε ασθενοφόρο αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Οι γιατροί στο νοσοκομείο της πόλης διαπίστωσαν τον θάνατό του και πλέον οι στενοί συγγενείς του 48χρονου, περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που αναμένεται να δείξει τα αίτια του θανάτου του. Ο άτυχος άντρας ήταν πατέρας δύο παιδιών και δεν αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας.

Την είδηση του ξαφνικού θανάτου του γνωστοποίησε ξάδελφος του 48χρονου, ο οποίος έγραψε στα social media: «Η οικογένεια Μιχαηλίδη πενθεί. Πενθεί τον πρόωρο χαμό του Βενιαμίν των Μιχαηλιδέων, του Παύλου Μιχαηλίδη του Ιωάννη. Πρωτοξάδερφου και κουμπάρου μας. Άδικο και σκληρό. Ο Θεός να τον αναπαύσει και στην οικογένεια να δίνει δύναμη να το αντιμετωπίσει».

Σύμφωνα με το evros24.gr, τον άτυχο 48χρονο, εντόπισε η σύζυγός του χωρίς τις αισθήσεις του, που κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά, αφού ο θάνατός τους ήταν αιφνίδιος. Ο Παύλος Μιχαηλίδης ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Πέθανε ο Παύλος Μιχαηλίδης

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που αναμένεται να διενεργηθεί στο νοσοκομείο της πόλης, αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 21 Μαρτίου, στις 14:00 το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share