Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Εξέδιδαν 14χρονη από ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων - Ο ρόλος ενός 30χρονου

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε τέσσερα άτομα

21 Μαρτίου 2023 14:45
Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Εξέδιδαν 14χρονη από ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων - Ο ρόλος ενός 30χρονου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις σε ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Νέα Σμύρνη, με την κοινωνική λειτουργό να αποκαλύπτει ότι ένα κύκλωμα εκμεταλλευόταν 14χρονη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το κύκλωμα των παιδόφιλων έπαιρνε συχνά από το ίδρυμα την ανήλικη μαθήτρια -με τη θέλησή της- και την επέστρεφε μετά από λίγες ώρες. Παράλληλα, σε νέα φάση μπαίνουν οι έρευνες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό με τη συμπληρωματική κατάθεση του βασικού κατηγορουμένου στην υπόθεση, Ηλία Μίχου, να δίνεται την Τετάρτη, στην περίπτωση βέβαια που ο 53χρονος δεν ζητήσει προθεσμία.

Ο ρόλος ενός 30χρονου

Συλλέγοντας πληροφορίες για την 14χρονη από άλλα κορίτσια που φιλοξενούνται στο ίδρυμα, η κοινωνική λειτουργός διαπίστωσε ότι η 14χρονη διατηρούσε επαφές με έναν 30χρονο άνδρα.

Αφού η ανήλικη επέστρεψε στο ίδρυμα, αποκάλυψε στην κοινωνική λειτουργό ότι βρέθηκε σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας με τρεις άνδρες, με ένα εκ των οποίων μάλιστα βρέθηκε κλεισμένη για ώρες σε δωμάτιο.

Εξέδιδαν 14χρονη από ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ο πατέρας της ανήλικης "έσπασε" την σιωπή του - «Πιστεύω ότι ο Μίχος είχε στοιχεία, κινητά και τα εξαφάνισε! Κανείς από τους προφυλακισμένους δεν ήταν...»

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ο πατέρας της 12χρονης από τον Κολωνό για πρώτη φορά ανοίξε την καρδιά του και μίλησε στο Star για την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας του παιδιού του. Παράλληλα, δείτε εδώ τα κοινά σημεία των έξι νέων κατηγορούμενων!

Πέντε μήνες τώρα ο πατέρας της 12χρονης βλέπει την κόρη του να κλαίει, τη σύζυγο του να είναι πίσω από τα κάγκελα της φυλακής κατηγορουμένη για διακεκριμένη μαστροπεία και τους γείτονες του να προφυλακίζονται ο ένας μετά τον άλλον για την υπόθεση βιασμών της κόρης του. Σαστισμένος μιλά στο Star για τους προφυλακισμένους, τον Ηλία Μίχο, αλλά και τις δικές του ευθύνες.

«Είμαστε ακόμη σε σοκ, προσπαθούμε να συνέλθουμε. Κανείς από τους προφυλακισμένους δεν ήταν οικογενειακός μας φίλος, γείτονες ήταν. Τον δερματολόγο δεν τον ήξερα, ούτε τον πρώην διαιτητή. Τον Μίχο τον ξέραμε 20 χρονιά.

Ψωνίζαμε από αυτόν, τον πληρώναμε. Πήγε η σύζυγος μου αρχικά για δουλειά και μετά στείλαμε και την κόρη μου. Του είχαμε εμπιστοσύνη. Σαράντα μέρες έκαναν να πιάσουν τον Μίχο, πιστεύω ότι είχε στοιχεία, κινητά και τα εξαφάνισε. Μας ξέφυγε η κατάσταση τι να πω, έπρεπε να προσέχω περισσότερο την κόρη μου» είπε ο πατέρας της 12χρονης.

Η υπόσχεση που έδωσε ο πατέρας της στη 12χρονη

Ο πατέρας της 12χρονης θέλει να τιμωρηθούν όλοι όσοι ασέλγησαν στο παιδί του. Ο ίδιος ψάχνει για δουλειά και προσπαθεί να τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε στην ανήλικη κόρη του.

«Η κόρη μου στεναχωριέται κλαίει, ζητάει τη μαμά της. Μου είπε να της υποσχεθώ πως θα προσέχω την αγαπημένη της γατούλα που είχαμε στο σπίτι και τα αδέλφια της».

Ο πατέρας της 12χρονης ήταν σήμερα στα δικαστήρια με τον δικηγόρο του, καθώς εκδικαζόταν η υπόθεση για τα ναρκωτικά που είχαν βρεθεί στο σπίτι του μετά από έρευνα της αστυνομίας . Τελικά απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες και αποχώρησε ανακουφισμένος.

«Ο πατέρας και τα παιδιά στηρίζουν απόλυτα τη μητέρα»

«Τόσο ο ίδιος όσο και όλα τα παιδιά στηρίζουν απολυτά τη μητέρα πιστεύουν ότι είναι αθώα. Πράγματι ακούστηκε ότι κάποια από τα παιδιά ήταν με έναν Πακιστανό, όλα τα παιδιά είναι του ζευγαριού , αυτό το δηλώνω κατηγορηματικά» είπε ο Γιώργος Κριεμαδης, δικηγόρος του πατέρα της 12χρονης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share