Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023

Τέμπη: Ραγίζει καρδιές η γιαγιά του 20χρονου Γεράσιμου - «Η Παναγία το πέταξε έξω από το τρένο και η Παναγία πιστεύουμε θα το κάνει καλά» (Video)

«Ήταν ένα παιδί, αριστούχος μαθητής του μουσικού σχολείου, ένα καλό παιδί»

20 Μαρτίου 2023 17:13
Τέμπη: Ραγίζει καρδιές η γιαγιά του 20χρονου Γεράσιμου - «Η Παναγία το πέταξε έξω από το τρένο και η Παναγία πιστεύουμε θα το κάνει καλά» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι του μοιραίου τρένου 62, είναι ο 20χρονος Γεράσιμος από τον Βόλο. Ο νεαρός φοιτητής του ΑΠΘ επέζησε την τραγωδία στα Τέμπη και σήμερα δίνει μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ειδικότερα, από το πρώτο βαγόνι δεν γλίτωσε κανένας επιβάτης, εκτός από τον Βολιώτη φοιτητή, ο οποίος εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο, με αποτέλεσμα να γλιτώσει από την έκρηξη και τη φωτιά που ακολούθησε.

Ωστόσο, η πτώση στο έδαφος του προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, για τα οποία οι γιατροί τον έχουν υποβάλει μέχρι σήμερα σε δύο χειρουργεία, έχοντας στο πλευρό του τους γονείς και τους συγγενείς του, αλλά και όλη την κοινωνία καθώς τα μηνύματα συμπαράστασης του απλού κόσμου είναι άπειρα.

Το ξέσπασμα της γιαγιάς του 20χρονου Γεράσιμου

Η γιαγιά του 20χρονου μίλησε σήμερα στην εκπομπή “το Πρωινό” και δεν άντεξε και ξέσπασε κατά των υπευθύνων

«Το παιδί μας είναι στο νοσοκομείο, είναι στα ίδια. Ο Θεός και η Παναγία να το φυλάξει, να γίνει καλά. Η Παναγία το πέταξε έξω από το τρένο και η Παναγία πιστεύουμε ότι θα το κάνει καλά. Δεν έχουμε ενημέρωση από τους γιατρούς. Πηγαίνω στο νοσοκομείο, πώς δεν πηγαίνω. Εγώ δε μπορώ ούτε μέσα να πάω, ούτε να το δω… Ήταν ένα παιδί, αριστούχος μαθητής του μουσικού σχολείου, ένα καλό παιδί» δήλωσε η γιαγιά του 20χρονου.

«Τον ίδιο πόνο έχουν όλες οι μανούλες που έχασαν τα παιδάκια τους, τα βλασταράκια τους. Από μία σταλιά να τα μεγαλώσεις, να τα μορφώσεις, να τα διαπαιδαγωγήσεις σωστά και να τα χάσεις έτσι, για μία αμέλεια κάποιων! Το φταίξιμο το έχουν οι πρώτοι σταθμάρχες που άφησαν τον άπειρο κι έφυγαν. Αυτοί πρέπει να σουβλιστούν, όχι να μπουν απλά φυλακή!» είπε κλεινοντας η γιαγιά για τον 20χρονο εγγονό της φανερά φορτισμένη συναισθηματικά.

Δείτε όσα είπε η γιαγιά για τον 20χρονο εγγονό της

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share