Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τέμπη: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα του Γεράσιμου - «Ευχαριστώ που προσεύχεστε για το παιδί μου»

Το μεγάλο «ευχαριστώ» για το ενδιαφέρον του κόσμου

18 Μαρτίου 2023 21:29
Τέμπη: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα του Γεράσιμου - «Ευχαριστώ που προσεύχεστε για το παιδί μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία στα Τέμπη: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ο 20χρονος Γεράσιμος. «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα του και ευχαριστεί τον κόσμο που προσεύχεται για το παιδί της.

Ο 20χρονος είναι ο μοναδικός επιζώντας από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, με τους υπόλοιπους επιβάτες του βαγονιού να βρίσκουν τραγικό θάνατο.

Η μητέρα του Γεράσιμου έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω του MEGA, εκφράζοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον του κόσμου. Με την ευκαιρία, δείτε τις νέες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Αυτή την στιγμή θέλω να παραμείνω σιωπηλή και να επικεντρωθώ στο παιδί μου. Υπάρχουν πληροφορίες που έχουν βγει που δεν έχω δώσει εγώ στα μέσα, ίσως είναι λόγια συγγενών, αλλά όχι δικά μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γιατρούς για την προσπάθεια τους και όλο τον κόσμο που προσεύχεται για το παιδί μου», είπε η μητέρα του 20χρονου.

Τραγωδία στα Τέμπη: «Έσκυψα, έβαλα το κεφάλι μου κάτω και λέω "τώρα ό,τι γίνει"...» - Επιβάτης που επέζησε συγκλονίζει με την ανατριχιαστική περιγραφή του (Video)

Νέες μαρτυρίες έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας και συγκλονίζουν για όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη. Ενώ, ξέσπασε ο πατέρας της Ελπίδας για όσους τον χαρακτήρισαν "τέρας".

Επιβάτης του Intercity 62 που γλίτωσε περιέγραψε στο Live News την «κόλαση» που έζησε αλλά και τα λεπτά αγωνίας νιώθοντας αβοήθητος να παραδίδεται στη μοίρα.

«Γύρισα το κεφάλι μου να κοιμηθώ λίγο και εκείνη την ώρα ένιωσα ένα τράνταγμα. Ένιωσα ότι εκτροχιαζόμαστε, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι έχουν βάλει σε μία γραμμή δύο τρένα».

«Πιάστηκα από το μπροστά το κάθισμα, έσκυψα, έβαλα το κεφάλι μου κάτω και λέω “τώρα ό,τι γίνει”. Εγώ θεώρησα ότι βλέποντας τη φωτιά μπροστά μου ακριβώς φοβήθηκα ότι θα πάρουμε και εμείς, θα ανατιναχτεί το δικό μας το βαγόνι. Όταν βγήκαμε από το βαγόνι, ακούγαμε ουρλιαχτά από το δεύτερο που καιγόταν και ένας χαμός, ένας πανικός από τον κόσμο που προσπαθούσε να φύγει και να ανέβει επάνω στον δρόμο».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share