Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν με νοιάζει τι θα πει ο κάθε π@#στ@ς» - Ξεσπά ο πατέρας της Ελπίδας για όσους τον χαρακτήρισαν "τέρας" (Video)

Ο πατέρας της Ελπίδας βρέθηκε στο στόχαστρο μετά τις δηλώσεις του για τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης

17 Μαρτίου 2023 21:30
Τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν με νοιάζει τι θα πει ο κάθε π@#στ@ς» - Ξεσπά ο πατέρας της Ελπίδας για όσους τον χαρακτήρισαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πατέρας της Ελπίδας Χούπα, της 28χρονης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της στην σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, σπάει την σιωπή του και απαντά για πρώτη φορά. Ενώ, σε αδιανόητες δηλώσεις προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδη για την τραγωδία των Τεμπών.

Να σημειωθεί ότι ο πατέρας της 28χρονης φοιτήτριας είχε χαρακτηρίσει τα μέτρα της Κυβέρνησης «βάλσαμο στην πληγωμένη ψυχή» του ίδιου αλλά πιθανότατα και των υπόλοιπων γονιών που έχασαν με τον τραγικό αυτόν τρόπο τα παιδιά τους, δήλωση για την οποία είχε κατακριθεί.

«Το τι θα πει ο κάθε π@#στ@ς στο facebook δε με ενδιαφέρει καθόλου»

«Συντετριμμένη είναι ολόκληρη η οικογένεια. Εμείς, ήμασταν δεμένη οικογένεια. Είπαμε το τελευταίο αντίο στην κόρη μας. Το καημένο, βγήκαν τα αποτελέσματα στη σχολή του και τα είχε όλα δέκα. Που είναι να τα δει; Στο χώμα; Βγήκε η βαθμολογία και τα είχε δεκάρια το καμάρι μου» ανέφερε αρχικά στον ΑΝΤ1, εμφανώς συγκινημένος ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελπίδας.

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που έλαβε μετά τη δήλωσή του, ο κύριος Χούπας είπε: «Δε με αγγίζουν αυτά. Τα πικρόχολα σχόλια δε με αγγίζουν καθόλου. Το τι θα πει ο κάθε π….. στο facebook δε με ενδιαφέρει καθόλου. Ένα μέρος όσων είπα αγνοήθηκε. Αν είσαι γονιός με καταλαβαίνεις. Όλα τα πλούτη του κόσμου».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share