Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: Με αυτούς είναι στο κελί ο σταθμάρχης Λάρισας! Αυτός τον επισκέφτηκε - Τα πρώτα 24ωρα στη φυλακή (Video)

Εξετάστηκε από ψυχολόγο!

8 Μαρτίου 2023 21:40
Τραγωδία στα Τέμπη: Με αυτούς είναι στο κελί ο σταθμάρχης Λάρισας! Αυτός τον επισκέφτηκε - Τα πρώτα 24ωρα στη φυλακή (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα πρώτα 24ωρα στις φυλακές Λάρισας έχει περάσει ο προφυλακισμένος σταθμάρχης που κατηγορείται για το δυστύχημα των Τεμπών. Ο 59χρονος σταθμάρχης εξετάστηκε από ψυχολόγο, πριν τοποθετηθεί στο κελί και ήδη τον έχει επισκεφτεί η σύζυγός του. Ενώ, ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής αστυνομικός, βρέθηκε καλεσμένος μέσω skype στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και προχώρησε σε μία απίστευτη αποκάλυψη σχετικά με τα πολυαναφερθέντα «κλειδιά» των σιδηροδρόμων.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του STAR που παρουσιάζει η Μάρα Ζαχαρέα, ο 59χρονος σταθμάρχης τοποθετήθηκε σε κελί μαζί με άλλους τρεις ηλικιωμένους κρατούμενους, καθώς η διεύθυνση των φυλακών έκρινε ότι θα έπρεπε να βρίσκεται σε ένα ήσυχο και ασφαλή χώρο και με ανθρώπους που δεν έχουν διαπράξει σοβαρά εγκλήματα.

Ο λόγος είναι πως υπήρχε ανησυχία ότι ο σταθμάρχης θα μπορούσε να δεχθεί επιθέσεις. Τις περισσότερες ώρες της ημέρες ο 59χρονος σταθμάρχης τις περνάει μόνος τους, ενώ προαυλίζεται κανονικά, δίχως να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα.

Τραγωδία στα Τέμπη: Καρβουνιασμένα βαγόνια, άμορφες μάζες σιδερικών, αποκαΐδια και μυρωδιά θανάτου- Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο της σύγκρουσης (Video)

Άμορφες μάζες σιδερικών, καρβουνιασμένα βαγόνια και η μυρωδιά του θανάτου συνθέτουν το σκηνικό που αντικρίζει κανείς στα Τέμπη εκεί που οι δύο αμαξοστοιχίες συγκρούστηκαν και το νήμα της ζωής κόπηκε για δεκάδες ανθρώπους.

Το Mega μετέδωσε εικόνες από το σημείο και πραγματικά σφίγγουν το στομάχι. Στα πλάνα φαίνονται τα βαγόνια μέσα στα οποία ξεψύχησαν τόσοι άνθρωπο, η δεύτερη μηχανή του τρένου αλλά και οι πλατφόρμες από την εμπορική αμαξοστοιχία που μετέφεραν κοντέινερ. Παράλληλα, δάκρυα στα μάτια σου έρχονται όταν διαβάζεις την σπαρακτική και γεμάτη αγάπη δημοσίευση στο Facebook του συζύγου της Αθηνάς που έφυγε όπως τα υπόλοιπα θύματα τόσο άδικα από τη ζωή από τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share