Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Έβαζαν καπάκια από μπουκάλια στα κουμπιά για να μην τα πατήσουν καταλάθος με τον αγκώνα τους!» - Σοκαριστική αποκάλυψη Σταύρου Μπαλάσκα (Video)

Aπίστευτη αποκάλυψη σχετικά με τα πολυαναφερθέντα «κλειδιά» των σιδηροδρόμων

8 Μαρτίου 2023 21:08
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Έβαζαν καπάκια από μπουκάλια στα κουμπιά για να μην τα πατήσουν καταλάθος με τον αγκώνα τους!» - Σοκαριστική αποκάλυψη Σταύρου Μπαλάσκα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής αστυνομικός, βρέθηκε καλεσμένος μέσω skype στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και προχώρησε σε μία απίστευτη αποκάλυψη σχετικά με τα πολυαναφερθέντα «κλειδιά» των σιδηροδρόμων. Την ίδια ώρα, άμορφες μάζες σιδερικών, καρβουνιασμένα βαγόνια και η μυρωδιά του θανάτου συνθέτουν το σκηνικό που αντικρίζει κανείς στα Τέμπη εκεί που οι δύο αμαξοστοιχίες συγκρούστηκαν και το νήμα της ζωής κόπηκε για δεκάδες ανθρώπους

«Σιγά μην εμπιστεύονταν ο εισαγγελέας της ΡΑΣ. Γι αυτό μόλις έγινε το δυστύχημα, η πρώτη εντολή στην αστυνομία ήταν να πάει τώρα και να ξηλωθούν τα πάντα από το σταθμαρχείο. Έτσι υπάρχουν τα στοιχεία στην εισαγγελία από την πρώτη στιγμή. Όταν άρχισαν να ακούγονται τρελά πράγματα, ότι βάζουν καπάκια από μπουκάλια στα κουμπιά για να μην τα πατήσουν καταλάθος με τον αγκώνα τους και αλλάξουν τις γραμμές στα κλειδιά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλάσκας.

Τραγωδία στα Τέμπη: «Θεέ μου, δωσ' μου δύναμη να μεγαλώσω το παιδί μας» - Τα σπαρακτικά λόγια του συζύγου της 34χρονης Αθηνάς (photo)

Δάκρυα στα μάτια σου έρχονται όταν διαβάζεις την σπαρακτική και γεμάτη αγάπη δημοσίευση στο Facebook του συζύγου της Αθηνάς που έφυγε όπως τα υπόλοιπα θύματα τόσο άδικα από τη ζωή από τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για το κρεσέντο κυνισμού από τον Άδωνι Γεωργιάδη λίγες μόνο ημέρες μετά την ασύλληπτη τραγωδία στα Τέμπη, τη στιγμή που οι ευθύνες βαραίνουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη και η λαϊκή οργή ξεχειλίζει.

Ο σύζυγος της 34χρονης Αθηνάς που βρήκε φρικτό θάνατο στη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, ζητά δύναμη από τον Θεό για να μπορέσει να διαχειριστεί την απώλεια της «γυναίκας της ζωής» του, όπως αναφέρει ο ίδιος, και να μεγαλώσει μόνος το παιδί τους.

Έχοντας πίστη στον Θεό γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook πως «μια μέρα είμαι σίγουρος ότι θα ξανασυναντηθούμε». Μέχρι τότε δηλώνει πως θα μείνει ταγμένος στο να συνεχίσει το έργο της ανατροφής του παιδιού τους χωρίς εκείνη, αλλά με τον τρόπο που αυτή θα ήθελε.

Τα σπαρακτικά λόγια του συζύγου της 34χρονης Αθηνάς που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη

«Γυναίκα της ζωής μου , διαμάντι μου , καλύτερη μανούλα του κόσμου , δεν έχω δύναμη να γράψω πολλά , θα σου πω ότι για εμένα εισαι η καλυτερη σύζυγος του κόσμου και για τον Χρηστο μας η καλύτερη μανούλα που θα μπορουσε να έχει … Ζητάω δύναμη από το Θεό να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου για να μεγαλώσω τον Χρηστο μας όπως εσυ ήθελες , δεν θα σου πω αντίο αλλα Χριστός Ανέστη γιατί μια μέρα είμαι σίγουρος ότι θα ξανασυναντηθούμε…Σαγαπαμε πολύ μέχρι εκεί ψηλά στον ουρανό που είσαι … να μας προσέχεις και να δώσεις ένα φιλί την αγαπημένη σου πεθερούλα …».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share