Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αδιανόητες διατυπώσεις Άρη Πορτοσάλτε για την τραγωδια των Τεμπών: «"Θυσία" τα δυστυχήματα για να... βελτιωθούμε!» (Video)

«Άρα, έπρεπε δυστυχώς να... πεθάνουν και εκεί παιδιά»

3 Μαρτίου 2023 10:04
Αδιανόητες διατυπώσεις Άρη Πορτοσάλτε για την τραγωδια των Τεμπών: «
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αδιανόητες διατυπώσεις επέλεξε το βράδυ της Πέμπτης στην ΕΡΤ ο Άρης Πορτοσάλτε, στον απόηχο της ασύλληπτης σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ υποστήριξε πως τα δυστυχήματα είναι… "θυσίες" για να βελτιωθούμε. Παράλληλα, οργή και σάλος έχει ξεσπάσει με τον Γιάννη Πρετεντέρη, με το αισχρό "σόου" για να "θάψει" το κυβερνητικό μπάχαλο πίσω από την τραγωδία στα Τέμπη

Αναφερόμενος στην τραγωδία των Τεμπών έκανε μία αναδρομή σε προηγούμενα δυστυχήματα λέγοντας:

«Έχω την αίσθηση πως όταν έγινε το ναυάγιο του Εξπρές Σαμινα και χάθηκαν άνθρωποι έξω από την Πάρο εκσυγχρονίσαμε την ακτοπλοΐα. Μπήκαν καινούρια καράβια. Όταν έγιναν τρία δυστυχήματα, δύο στα Τέμπη με τους φίλους του ΠΑΟΚ και ένα με τα μαθητούδια από την Ημαθία και το τρίτο στον Άγιο Κωνσταντίνο πάλι με μαθητές, αποφασίσαμε να κάνουμε οδικό δίκτυο, φτιάξαμε σήραγγες και τρένου και δρόμων.

Άρα, έπρεπε δυστυχώς να πεθάνουν… και εκεί παιδιά. Παιδιά σχολείου. Δυστυχώς. Αν μου επιτρέπετε, η θυσία είναι θυσία, έγινε, δυστυχώς. Έχω την αίσθηση ότι θα προχωρήσουμε εκτός και αν έχουμε αποφασίσει να κλείσουμε τον ΟΣΕ και πεθάνουμε το τρένο στην Ελλάδα».

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Σε φυλακή στην Τουρκία ο πατέρας του 28χρονου Νίκου που σκοτώθηκε - Συγκλονίζει συγγενής του μηχανοδηγού (photo-video)

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Επίγεια κόλαση ζουν συγγενείς και οικείοι των επιβατών που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο δυστύχημα στα Τέμπη μετά τις πρώτες ταυτοποιήσεις DNA που διενεργήθηκαν και έγιναν γνωστές από το βράδυ της Πέμπτης. Ανάμεσά στα θύματα είναι και ο 28χρονος Νίκος Ναλμπάντης. Ο 28χρονος ήταν μηχανοδηγός του ΟΣΕ εδώ και δύο χρόνια. Παράλληλα, δείτε εδώ το προφίλ του σταθμάρχη και διαβάστε για την επαγγελματική πορεία του 59χρονου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στον ΣΚΑΪ, συγγενής του ο πατέρας του Νίκου είναι σε φυλακή στην Τουρκία, και θα βγει μετά το Πάσχα. Αυτό σημαίνει πως δε θα είναι εδώ στην κηδεία του παιδιού του. Έκανε έκκληση στην πολιτεία και στον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια προκειμένου να γίνει κάτι.

Η σύντροφός του είναι συντετριμμένη από αυτό που συνέβη και δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άνθρωπός της έχει χαθεί.

Σε μια σπαρακτική ανάρτηση που έκανε στο Facebook λέει το τελευταίο αντίο στον 29χρονο.

«Αχ ψυχή μου, σε περιμένω εδώ να γυρίσεις. Να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Είμαι εδώ και περιμένω… Να με προσέχεις από εκεί ψηλά. Σ’ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ», έγραψε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share