Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός της 23χρονης Ιφιγένειας που ήταν μέσα στο μοιραίο Intercity

Η ανακοίνωση έγινε από τον δικηγόρο της οικογένειας

2 Μαρτίου 2023 21:51
Τραγωδία στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός της 23χρονης Ιφιγένειας που ήταν μέσα στο μοιραίο Intercity
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών από τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, καθώς ταυτοποιήθηκε η σορός της 23χρονης Ιφιγένειας Μήτσκα, την οποία είχαν δηλώσει ως αγνοούμενη οι συγγενείς της.

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον δικηγόρο της οικογένειας, Κωνσταντίνο Σούρλα, ο οποίος με ανάρτηση στο Facebook σημείωσε το εξής: «Δυστυχώς, η άτυχη 23χρονη Ιφιγένεια είναι νεκρή καθότι προ ολίγου ταυτοποιήθηκε η σορός της με τη μέθοδο του DNA.

Καλόν παράδεισο να έχει».

Τέμπη: Συγκλονίζει γιατρός που βίωσε και τις άλλες τραγωδίες - «Δεν έχει ξανασυμβεί...»

Ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Λάρισας, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, έκανε λόγο για κάτι πρωτοφανές που αντιμετώπισαν τα νοσοκομεία μετά την τραγωδία των Τεμπών, καθώς για καθώς η αναλογία των διακομιζόμενων ήταν ένας νεκρός για κάθε έναν τραυματία.

«Είναι πρωτοφανές το συγκεκριμένο δυστύχημα κι αυτό μαρτυρά η εξής αναλογία: Για πρώτη φορά σε επίγειο δυστύχημα η αναλογία των διακομιζόμενων στα νοσοκομεία ήταν ένας νεκρός σε κάθε έναν τραυματία», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος γιατρός στο δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Στη συνέχεια ο κ. Γιαννακόπουλος, ο οποίος είχε ζήσει και τις άλλες δύο τραγωδίες στα Τέμπη με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και του μαθητές από το Μακρυχώρι, πρόσθεσε: «Αυτή η αναλογία είναι πρωτοφανής, δεν υπήρξε ποτέ ξανά. Ακόμα και στα άλλα δύο δυστυχήματα που είχαν γίνει στην περιοχή δεν υπήρχε αυτό».

«Και στα δύο νοσοκομεία είχαμε προετοιμαστεί να περιθάλψουμε τραυματίες και ερχόντουσαν νεκροί. Δίναμε κουράγιο ο ένας στον άλλων», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Λάρισας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share