Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός από φωτιά σε αυλή εγκαταλελειμμένου κτηρίου στην Καλαμαριά

Δυστυχώς ένας άνθρωπος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του

28 Φεβρουαρίου 2023 07:42
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός από φωτιά σε αυλή εγκαταλελειμμένου κτηρίου στην Καλαμαριά
Φωτογραφία αρχείου: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγική κατάληξη είχε φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, καθώς κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης από την πυροσβεστική, εντοπίστηκε η σορός ενός ανθρώπου, πιθανότατα άνδρα.

Η πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης (28/2) και στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία υδροφόρα όχημα. Λίγα λεπτά αργότερα εντόπισαν τη σορό ενός ατόμου κάτω από μία σκάλα, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για άστεγο που επιχείρησε να ανάψει φωτιά για να ζεσταθεί, δίχως ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί.

Συγκεκριμένα στην οδό Ρήγα Φεραίου στην Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη, στις 2.40 το πρωί της Τρίτης, κλήθηκε η Πυροσβεστική μετά από φωτιά που ξέσπασε στην είσοδο γυμναστήριου. Στο σημείο βρέθηκαν πράγματα που φέρεται να ανήκουν στο άτομο αυτό, αλλά και σκουπίδια και απορρίμματα.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στη Θάσο: Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο - Στο νοσοκομείο 11χρονος με τη γιαγιά του

Σώθηκε από θαύμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης: Φωτιά στο ιδιωτικό του αεροπλάνο - Φλεγόμενο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Ιράκ

Από θαύμα γλίτωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης καθώς το ιδιωτικό του αεροπλάνο πήρε φωτιά και έκανε αναγκαστική προσγείωση στο βόρειο Ιράκ.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας σώθηκε από θαύμα, καθώς το ιδιωτικό του αεροπλάνο άρπαξε φωτιά μετά την απογείωση του, χθες (24/2) το βραδύ από το Ντουμπάι, όπου βρισκόταν σε επιχειρηματικό ταξίδι. «Είμαι σοκαρισμένος, σωθήκαμε από θαύμα» λέει σε στενούς του φίλους καθώς το αεροπλάνο σε μια «φλεγόμενη» πτήση πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση.

Ο πιλότος με ψυχραιμία κατάφερε να το προσγειώσει σε μια δύσκολη περιοχή στο Βόρειο Ιράκ. Στη συνέχεια με άλλα πτήση ο Δημήτρης Μελισανίδης επέστρεψε στην Ελλάδα σοκαρισμένος από την περιπέτεια και απόλυτα καλά στην υγεία του.

Φωτιά σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους - Μια γυναίκα με εγκαύματα

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική λόγω φωτιάς που ξέσπασε σε διαμέρισμα 5ου ορόφου στους Αμπελόκηπους επί της οδού Φωκίδος.

Από το φλεγόμενο διαμέρισμα βγήκε γυναίκα την οποία και παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με εγκαύματα. Από τη φωτιά έχουν προκληθεί σημαντικές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα. Επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, ενώ στο σημείο μεταβαίνει και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

Τραγωδία στην Νέα Ιωνία: Νεκρή 65χρονη μετά από φωτιά στο σπίτι της

Νεκρή εντοπίστηκε μία ηλικιωμένη γυναίκα στη Νέα Ιωνία. Η γυναίκα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε σπίτι επί της οδού Ανατολής, στη Νέα Ιωνία Αττικής. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share