ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστή η παραλιακή προς Πειραιά – Σοβαρό τροχαίο στο «Σταύρος Νιάρχος»

Διακοπή κυκλοφορίας στην περιοχή

Tροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο ύψος του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» στην περιοχή της Καλλιθέας με αποτέλεσμα να διακοπέι η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Πειραιά. Υπενθυμίζεται, ότι πριν λίγες ημέρες 20χρονος έχασε την ζωή του σε τροχαίο στα Χανιά.

Συγκεκριμένα σημειώθηκε σύγκρουση δύο οχημάτων στο πρώτο τούνελ στο ρεύμα προς Πειραιά. Το όχημα παραμένει στη μέση του δρόμου και μέχρι να απομακρυνθεί κρίθηκε απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας, σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας.

Από τη σύκρουση των οχημάτων τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο.

(EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)

Σοβαρό τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη: ΙΧ καρφώθηκε σε δέντρο!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, όταν ένα ΙΧ ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε δέντρο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τραυματίστηκε ένα άτομο που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο.