Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στην αντεπίθεση η Ρούλα Πισπιρίγκου! Υπέβαλε μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη - Σφοδρή επίθεση του Αλέξη Κούγια στον πατέρα (Video)

«Είναι εντελώς αναξιόπιστο πρόσωπο»

22 Φεβρουαρίου 2023 11:23
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στην αντεπίθεση η Ρούλα Πισπιρίγκου! Υπέβαλε μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη - Σφοδρή επίθεση του Αλέξη Κούγια στον πατέρα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στην αντεπίθεση πέρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου την επομένη της ολοκλήρωσης της κατάθεσης του εν διαστάσει συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη τον οποίο κατηγορεί για ψεύδη κατάθεση. Ενώ, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Πέτρος Κουσουλός μετέφερε με λεπτομέρειες όλο το ρεπορτάζ από την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη και τα μηνύματα που αποκάλυψε μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και μιας χαρτορίχτρας και ο οποία ήρθαν στη γνώση του μάρτυρα λίγο πριν την παρουσία του στο δικαστήριο

Με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας ο συνήγορος της κατηγορουμένης, Αλέξης Κούγιας σχολιάζοντας την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, που βρίσκεται στο ακροατήριο, έκανε λόγο για «εντελώς αναξιόπιστο πρόσωπο».

Σε δικόγραφο, που κατέθεσε στο δικαστήριο και όπως σημείωσε ο συνήγορος «έχει χαρακτήρα μηνύσεως», κατέγραψε τα σημεία της κατάθεσης, που σύμφωνα με την υπεράσπιση , δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ενώ συμπλήρωσε πως επιφυλάσσεται να στραφεί σε βάρος του μάρτυρα για τα αδικήματα της ψεύδους καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφήμισης .

Ο κ. Κούγιας ανέφερε πως ο μάρτυρας εξέφρασε «θέσεις που προσκρούουν στην κοινή λογική» και αναφέρθηκε αναλυτικά σε όσα κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης τα οποία χαρακτήρισε ψεύδη ενώ εστίασε στον ισχυρισμό του ότι το κίνητρο της 34χρονης πίσω από τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης τους Τζωρτζίνα ήταν να τον εκδικηθεί επειδή της είχε ζητήσει να χωρίσουν.

«Ανάλογα με την περίοδο και τον τρόπο που αντιλαμβάνονταν τη συμμετοχή του στη διαδικασία έλεγε άλλα πράγματα ….» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας υποστηρίζοντας πως ο μάρτυρας «έγραψε σενάριο» λέγοντας πως «εικάζει».

«Όπως προέκυψε από τη διαδικασία η κατάθεση του Δασκαλακη ήταν ψευδής. Υιοθέτησε το βούλευμα και η δήλωση του αυτή είναι ψευδής. Στο 16-9 υπόμνημα του χαρακτηρίζει έωλο επιστημονικά το συμπέρασμα της ψυχολόγου κ. Σαββόγλου. Άρα είναι ψευδής η δήλωση του ότι υιοθετεί το βούλευμα στο σύνολό του, που στηρίζεται στην έκθεση της κ. Σαββογλου και αποδίδει κίνητρο στην κατηγορούμενη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας.

Ο συνήγορος υπεράσπισης επιχείρησε να αποδομήσει τους ισχυρισμούς του εν διαστάσει συζύγου της κατηγορούμενης που έχει ξεκαθαρίσει ότι υιοθετεί το παραπεμπτικό βούλευμα στηρίζοντας την κατηγορία.

«Είναι αδιανόητα αυτά που σκουπίστηκαν σε αυτή την υπόθεση» τόνισε.

Σήμερα ανοίγει ο κύκλος των μαρτυρικών καταθέσεων των γιατρών οι οποίοι καλούνται
να φωτίσουν την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας που φέρεται να τελέστηκε εντός του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων Πάτρας όπου διακομίσθηκε το παιδί στις 8 Απριλίου 2021 καθώς, σύμφωνα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, εμφάνιζε σπασμούς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share