Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πέθανε ξαφνικά 31χρονος υποσμηναγός στην 112 Πτέρυγα Μάχης - Η ανακοίνωση του ΓΕΑ

Άφησε την τελευταία του πνοή εντός της μονάδας

21 Φεβρουαρίου 2023 21:16
Πέθανε ξαφνικά 31χρονος υποσμηναγός στην 112 Πτέρυγα Μάχης - Η ανακοίνωση του ΓΕΑ
Φωτογραφία αρχείου: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλιβερή ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας για νεαρό υποσμηναγό. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν λίγο από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, ο Υποσμηναγός (ΜΑ) Β.Μ, ετών 31, ο οποίος υπηρετούσε στο Κρατικό Εργοστάσιο Αεροπορίας, στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, βρέθηκε νεκρός εντός της Μονάδας.

“Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται αρμοδίως” αναφέρεται στην ανακοίνωση, με τα σενάρια του δυστυχήματος ή του φόνου να έχουν αποκλειστεί. Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε 21χρονος ποδοσφαιριστής - Η σπαρακτική ανακοίνωση της ομάδας του

Μία δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή στον κόσμο του ποδοσφαίρου, καθώς ο 21χρονος τερματοφύλακας της Ιτουάνο ΦΚ, Τζιάν Κέιο, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Βραζιλία.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του το βράδυ του Σαββάτου, ενώ τον θάνατό του έκανε γνωστό η ομάδα του με ανακοίνωσή της:

«Με μεγάλη θλίψη, η Ιτουάνο ΦΚ ανακοινώνει τον θάνατο του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Τζιάν Κέιο Γκόμες Σοάρες. Το σώμα του βρέθηκε άψυχο στην κατοικία του, το βράδυ του Σαββάτου. Ο τερματοφύλακας είχε γεννηθεί στην Παρανά, ενώ ήταν μόλις 21 χρονών. Επίσης, πένθος βυθίστηκε ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο 21χρονος καλαθοσφαιριστής Βασίλης Χριστοδούλου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Λυπούμαστε βαθύτατα για αυτή την μεγάλη απώλεια και προσευχόμαστε τόσο για τον ίδιο, αλλά και για την οικογένειά του και τους φίλους του. Η Ιτουάνο ΦΚ θα παρέχει όλη την απαραίτητη υποστήριξη στην οικογένεια, σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Το συντομότερο δυνατό, έχοντας την έγκριση των Αρχών και της οικογένειας, θα δημοσιοποιήσουμε περαιτέρω πληροφορίες».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share