Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε ξαφνικά ο 21χρονος μπασκετμπολίστας Βασίλης Χριστοδούλου (video)

Ο νεαρός αθλητής «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του

8 Φεβρουαρίου 2023 07:51
Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε ξαφνικά ο 21χρονος μπασκετμπολίστας Βασίλης Χριστοδούλου (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πένθος βυθίστηκε ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο 21χρονος καλαθοσφαιριστής Βασίλης Χριστοδούλου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο Βασίλης Χριστοδούλου αγωνιζόταν ως καλαθοσφαιριστής στην ομάδα της Θεσσαλονίκης "Ιππότες Χαριλάου". Ο 21χρονος πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του.

"Μετά τον ξαφνικό χαμό του Βασίλη Χριστοδούλου, όλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα…προς το παρόν δε θα ενημερώνεται η σελίδα της ομάδας…" αναφέρει στη λιτή ανακοίνωση ο σύλλογος που αγωνιζόταν ο νεαρός καλαθοσφαιριστής. Παράλληλα, πέθανε η Στέλλα Βλαχογιάννη.

Με ανάρτησή της στο Facebook η ΕΣΚΑ τον αποχαιρέτησε γράφοντας:

«Μια τραγική είδηση που θλίβει βαθιά όλον τον κόσμο και μια απώλεια για τον ελληνικό αθλητισμό και το μπάσκετ.Ο αθλητής της ομάδας ΑΣ Ιππότες Χαριλάου Βασίλης Χριστοδούλου, έφυγε ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 21 ετών.

Η θλίψη είναι τεράστια και μπροστά στον χαμό ενός τόσο νέου παιδιού δεν χωράνε λόγια.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι…»

Τραγωδία στις Σέρρες: 91χρονος πυροβόλησε τη νύφη του και έπειτα έβαλε τέλος στη ζωή του

Ένας 91χρονος πυροβόλησε τη νύφη του, τραυματίζοντάς την στο πρόσωπο, στον Δήμο Σιντικής στις Σέρρες. Μετά το συμβάν, εντοπίστηκε νεκρός από τον γιο του. Με την ευκαιρία, δείτε την αδιανόητη ληστεία ηλικιωμένης στις Σέρρες. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο ηλικιωμένος πυροβόλησε τη νύφη του με κυνηγετικό όπλο, τύπου φλόμπερ, τραυματίζοντάς την στο πρόσωπο.

Η 62χρονη γυναίκα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη και η ζωή της δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ αρκετή ώρα μετά το συμβάν, όταν ο γιος του 91χρονου πήγε στο σπίτι τους, βρήκε τον πατέρα του νεκρό. Το περιστατικό ερευνάται περαιτέρω από τις αστυνομικές Αρχές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share