Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Υπάρχει ένας που είναι παντρεμένος, έχει μια κόρη και ένα παράνομο όπλο! Μου λέει ο Μίχος "με αυτόν θα"...» - Η ανήλικη "καίει" τoν 53χρονο

Αυτή είναι κατάθεση της 12χρονης

20 Φεβρουαρίου 2023 07:22
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Υπάρχει ένας που είναι παντρεμένος, έχει μια κόρη και ένα παράνομο όπλο! Μου λέει ο Μίχος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ένας νέος κύκλος συλλήψεων για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό ανοίγει μετά την τελευταία συμπληρωματική κατάθεση της ανήλικης στην Αστυνομία για τους βιασμούς της επί πληρωμή.

Τις επόμενες ώρες ή μέρες αναμένεται να κληθούν από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση έξι ακόμα άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί, προκειμένου να καταθέσουν. Τα έξι αυτά άτομα είναι στο στόχαστρο των Αρχών που ερευνούν ποια ακριβώς ήταν η εμπλοκή τους στην υπόθεση. Γιατροί, ιδιωτικοί υπάλληλοι, Έλληνες και αλλοδαποί φέρεται να ασελγούσαν στο αθώο κορμί της 12χρονης στον Κολωνό σε σπίτια, ιατρεία, μαγαζιά και αυτοκίνητα.

Όπως ανέφερε και ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης, Απόστολος Λύτρας, «το θέμα είναι ότι "έχει ξεκλειδώσει" η 12χρονη και αναγνωρίζει πολλά άτομα, που έχουν διαπράξει αυτά τα εγκλήματα εις βάρος της. Περιμένουμε πλέον να δούμε τώρα τα αντανακλαστικά των εισαγγελικών αρχών για να γίνουν οι συλλήψεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Η 12χρονη «αδειάζει» τον Ηλία Μίχο στην κατάθεσή της

Η 12χρονη στην τελευταία της κατάθεση «καίει» τον Ηλία Μίχο, ο οποίος επιμένει στην αθωότητά του. Σύμφωνα με τα όσα είπε το παιδί στους αστυνομικούς, ο Μίχος την έστελνε από σπίτι σε σπίτι για να γνωρίσει τα άτομα με τα οποία αργότερα θα της έκλεινε ραντεβού. Μεταξύ αυτών, ήταν επιστήμονες, επιχειρηματίες, παντρεμένοι με παιδιά.

Όπως κατέθεσε η ανήλικη για τον δερματολόγο, πήγε στο γραφείο του έπειτα από υπόδειξη του Ηλία Μίχου. «Με είχε στείλει να χτυπήσω το κουδούνι στο ιατρείο του», είπε το κορίτσι εξηγώντας την τακτική του μαστροπού της. Με τον ίδιο τρόπο την έβαλε να προσεγγίσει και έναν οδοντίατρο.

Στα άτομα που φέρεται να βίασαν τη 12χρονη ήταν και ένας παντρεμένος με παιδί. Όπως ανέφερε η ανήλικη, τον συγκεκριμένο τον γνώρισε στην πλατεία. «Υπάρχει ένας Χ., που είναι παντρεμένος, έχει μια κόρη και ένα παράνομο όπλο (…). Τον γνώρισα από την πλατεία. Μου λέει ο Μίχος "με αυτόν θα..." . Τον πλησίασα στην πλατεία».

Επιμένει ο Ηλίας Μίχος ότι δεν έχει καμία σχέση με τη μαστροπεία

Την ίδια ώρα, ο Ηλίας Μίχος επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη μαστροπεία. Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, Μαρία Κουρτέση, δηλώνει αθώος, ενώ τονίζει ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να τον ενοχοποιεί για μαστροπεία.

«Έχει παραδεχτεί αυτό που έχει παραδεχτεί (σ.σ. την πράξη της ασέλγειας) και από εκεί και πέρα τις λοιπές κατηγορίες δεν τις αποδέχεται. Δεν έχει αποδειχτεί η εμπλοκή του στη μαστροπεία», ανέφερε η δικηγόρος.

«Το κοριτσάκι αυτό είναι ένα θύμα μιας φοβερής ιστορίας από πολλούς παιδόφιλους. Εδώ όμως κανένας δεν προβληματίστηκε πώς μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα, σε τέσσερις μήνες, τόσοι άνδρες, τόσες συνευρέσεις, τόσες κακοποιήσεις, κανένας δεν κατάλαβε;», συμπλήρωσε.

Ενώ κατέληξε πως «δεν τίθεται ζήτημα εάν αμφισβητείται ευθέως αυτό που κατέθεσε το παιδί, αλλά το πως διασταυρώνεται αποδεικτικά αυτό το οποίο λέει».

«Ο Ηλίας Μίχος ξέρει...»

Στο μεταξύ, η 12χρονη υποστήριξε ότι ο Ηλίας Μίχος γνωρίζει την αλήθεια και για τη μητέρα της. Όπως ανέφερε και ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης, Απόστολος Λύτρας, «και από τα νέα στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία και από τους κατηγορούμενους τους νέους και από τις συλλήψεις που ήδη έχουν γίνει και μετά τις απολογίες, δεν έχει προκύψει το παραμικρό στοιχείο για τη μητέρα. Δεν έχει αναφερθεί κανένας στη μητέρα της 12χρονης». Το επόμενο διάστημα, η μητέρα της 12χρονης αναμένεται να καταθέσει νέα αίτηση αποφυλάκισης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share