Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Υπόθεση Κολωνού: Πέντε νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης – Ο ένας είναι γιατρός

Ραγδαίες εξελίξεις!

15 Φεβρουαρίου 2023 10:10
Υπόθεση Κολωνού: Πέντε νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης – Ο ένας είναι γιατρός
.(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η Αστυνομία προχώρησε σε πέντε νέες συλλήψεις, εκ των οποίων ο ένας είναι γιατρός. Υπενθυμίζεται, ότι πριν λίγες ημέρες η μητέρα της ξεκίνησε απεργία πείνας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν περάσει χειροπέδες σε συνολικά πέντε άτομα. Πρόκειται για «πελάτες» του μαστροπού Ηλία Μίχου και κατηγορούνται πως βίαζαν έναντι αμοιβής την ανήλικη στα Σεπόλια.

Οι συλλήψεις έγιναν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων μετά από εντάλματα σύλληψης του Εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση.

Υπόθεση Κολωνού: Πέντε νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης – Ο ένας είναι γιατρός

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Είμαι αθώα! Η μάνα μας βρίσκεται μέσα στη φυλακή άδικα!» - Το ξέσπασμα της μάνας και η αντίδραση των παιδιών της 37χρονης (Video)

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ως ύποπτη τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εις βάρος των παιδιών της παραμένει στη φυλακή η μητέρα της 12χρονης από τoν Κολωνό, μετά την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Τα παιδιά της 37χρονης υποστηρίζουν ότι βρίσκεται άδικα στη φυλακή και πως δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση μαστροπείας και βιασμού του κοριτσιού από τον Ηλία Μίχο.

Η μητέρα είπε πως είναι στεναχωρημένη, έκανε λόγο για μια άδικη απόφαση και υποστήριξε πως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών «ξαναβίασε» το παιδί «κάνοντάς το να έχει ενοχές και τύψεις».

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη με την απόφαση του Συμβουλίου γιατί είμαι αθώα. Είναι πολύ άδικο για μια μάνα οκτώ παιδιών που έχω παλέψει εγώ και ο σύζυγός μου να τα μεγαλώσουμε, στα 37 μου χρόνια να με κατηγορούν για μαστροπό του ίδιου μου του παιδιού, τη χειρότερη κατηγορία για μία μάνα.

Με κατηγορούν και με έχουν φυλακή και οι βιαστές του παιδιού μου που κατέστρεψαν τη ζωή του σωματικά και ψυχικά, που το έχουν στιγματίσει για όλη του τη ζωή, να είναι έξω για να συνεχίζουν ανενόχλητοι την καταστροφή και σε άλλα παιδιά.

Πού είναι το κράτος; Πού είναι η δικαιοσύνη; Να είναι ο μπράβος του οίκου ανοχής που πήγαινε το παιδάκι μου και του άνοιγε την πόρτα έξω; 213 άτομα λένε πως βίασαν το παιδάκι μου ή επισκέφτηκαν τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Αποκαλύφθηκαν αυτοί που πήγαιναν στον οίκο ανοχής και στο Airbnb; Πού είναι γιατί μείναμε εδώ και 3 μήνες στους 10; Το βίασαν και το κατέστρεψαν. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ξαναβίασε για άλλη μία φορά την ψυχή του, κάνοντάς το να έχει ενοχές και τύψεις για τη μάνα του που είναι φυλακή ενώ φωνάζει και κλαίει το παιδί μου ότι είμαι αθώα.

Περιμένω δικαιοσύνη, να δικαστούν και να μην ξανά δουν το φως του ηλίου όλοι αυτοί που καταστρέφουν παιδικές ψυχές και διαλύουν οικογένειες» είπε η μητέρα της 12χρονης σύμφωνα με το STAR .

«Η μάνα μας βρίσκεται μέσα στη φυλακή άδικα. Και τώρα της αρνήθηκαν ακόμα μία φορά την αποφυλάκιση, λέγοντας ότι είναι ύποπτη να ξανακάνει αυτά που έκανε για τα οποία δεν υπάρχουν καν στοιχεία.

Μπήκαν μέσα στο σπίτι και τα έκαναν όλα μπάχαλο και δεν βρήκαν τίποτα και του Μίχου το μαγαζί αντί να το σφραγίσουν λένε ότι βρέθηκε μετά από τόσο καιρό κρυμμένο τάμπλετ και κινητό κάτω από κούτες ενώ υποτίθεται ότι είχε γίνει έρευνα.

Αυτή η ιστορία δείχνει ότι υπάρχει μία άδικη μεταχείριση σε βάρος μας, σε βάρος της μάνας μου, της αδερφής μου που είναι θύμα αυτής της ιστορίας και μια άλλη μεταχείριση σε όλο αυτό το κύκλωμα και στο Μίχο, ενός ανθρώπου που βλέπαμε με ποιους είχε επαφές» είπε ο 18χρονος Κώστας.

Η 17χρονη Μαρία είπε πως πιστεύει ότι η μητέρα είναι αθώα και «δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν αυτά που την κατηγορούν. Η μητέρα μας ήταν πάντα δίπλα μας σε όλα. Μας μεγάλωσε αξιοπρεπώς. Μπορεί να μην είχαμε λεφτά και να τα βγάζαμε δύσκολα πέρα αλλά δούλευε συνεχώς για να μην μας λείψει τίποτα και ας ήταν ο μισθός χαμηλός.

Την ημέρα που έμαθε η μητέρα μου τι συμβαίνει στην αδερφή μου, ήμουν μπροστά. Το συζήτησε με τον πατέρα μου και το ίδιο βράδυ πήγαν για καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού. Περιμέναμε έξω από το τμήμα αρκετή ώρα χωρίς να γίνει κάτι. Αφού έγινε η καταγγελία έκαναν πάνω από 40 μέρες να τον πιάσουν, ενώ τη μητέρα μας τη συνέλαβαν αμέσως. Τα μικρότερα αδέρφια μου συνεχώς κλαίνε.

Πάμε να την επισκεφτούμε και μόλις βγαίνουμε έξω με ρωτάνε τα αδερφάκια μου "η μαμά πότε θα έρθει σπίτι; Γιατί δεν έρχεται μαζί μας;". Η μάνα μου ποτέ δεν θα έκανε αυτό που την κατηγορούν. Η αδερφή μου την έχει ανάγκη.

Δεν έχουμε βοήθεια καμία από το κράτος για τις ανάγκες που έχουμε ως οικογένεια. Είμαστε και θα είμαστε όσο χρειαστεί δίπλα της. Η μητέρα μου είναι καθαρή και δεν φοβάται τίποτα. Αυτοί που πρέπει να φοβούνται είναι αυτοί που προσπαθούν να συγκαλύψουν τους πραγματικούς ενόχους».

Επίσης ο 16χρονος Δημήτρης είπε πως η μητέρα του είναι άδικα στη φυλακή: «Το φωνάζω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου ότι η μάνα μου είναι άδικα μέσα στη φυλακή και γνωρίζουμε ότι δεν έχουν στοιχεία για να την κρατάνε μέσα. Οταν πάμε να τη δούμε στη φυλακή είναι οι χειρότερες ώρες της ζωής μου, νιώθω πολύ άσχημα.

Ολοι μας ξέρουμε ότι η μάνα μας είναι αθώα και δεν μπλέκεται σε τίποτα από όλα αυτά. Μας αγαπούσε πάρα πολύ όλα τα παιδιά και όσο ήταν μαζί μας περνάγαμε υπέροχα. Ποτέ δεν ένιωθα άσχημα, ποτέ δεν μας είχε δείξει κακό χαρακτήρα. Για τη βοήθεια που λένε ότι μας προσφέρουν δεν ισχύει τίποτα, δεν έχουμε πάρει τίποτα από το κράτος.

Προσπαθούμε και το παλεύουμε μόνοι μας. Πριν από λίγες μέρες πήγε ο μπαμπάς μου στο δήμο και του έδωσαν δύο φακές, δύο ρύζια και τρία γάλατα. Το μόνο που θέλω είναι να βγει πολύ σύντομα η μάνα μου και να ενωθούμε ξανά γιατί η οικογένειά μας έχει διαλυθεί».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share