Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Ολική ανατροπή από τον Γιάννη Καλλιάνο - "Έντονες χιονοπτώσεις τις επόμενες ώρες..."

Ισχυρή προειδοποίηση από τον μετεωρολόγο

7 Φεβρουαρίου 2023 18:09
Ολική ανατροπή από τον Γιάννη Καλλιάνο -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για νέο κύκλο χιονοπτώσεων τις επόμενες ώρες έκανε λόγο στην εκπομπή "Live News" το απόγευμα της Τρίτης (7/2) ο Γιάννης Καλλιάνος. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη από τα Μερομήνια.

Πιο συγκεκριμένα ο μετεωρολόγος έδωσε έμφαση στην Αττική, η οποία θα βρεθεί ξανά στο επίκεντρο του χιονιά αύριο Τετάρτη (8/2) με τα φαινόμενα να διαρκούν μέχρι την Πέμπτη (9/2).

Ολική ανατροπή από τον Γιάννη Καλλιάνο - 'Έντονες χιονοπτώσεις τις επόμενες ώρες...'

Ήχησαν οι "σειρήνες" από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη - "Χιόνια μέχρι την Πέμπτη και κακοκαιρία που μπορεί να..."

Νέα προειδοποίηση για την κακοκαιρία Barbara και την πυκνή χιονόπτωση που πλήττει μεγάλο μέρος της χώρας έστειλε ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης ο οποίος ακανφέρει μεταξύ άλλων ότι «τίποτα δεν τελείωσε», ενώ συγκεκριμένα για την Αττική ανέφερε ότι το κύμα κακοκαιρίας μπορεί να θυμίσει το 2002. Με την ευκαιρία, δείτε την προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του μετεωρολόγου

«Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μια ατμοσφαιρική διαταραχή από την περιοχή της Πελοποννήσου την οποία τα ατμοσφαιρικά μοντέλα δεν εκτίμησαν σωστά, είχε σαν αποτέλεσμα την μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και την αρκετά πιο μεγάλη της σχετικής υγρασίας κι έτσι η υποτροπή του καιρού που αναμέναμε τη νύχτα που μας πέρασε δεν έδωσε τα προβλεπόμενα.

Πλέον όμως η διαταραχή αυτή υποχωρεί ολοένα και πιο νότια ανοίγοντας τον δρόμο για την κάθοδο της χιονομάζας που έδωσε τα πολλά χιόνια προς Θήβα, Βόλο κι όχι μόνο.

Τα προγνωστικά λοιπόν θέλουν καταπεριόδους και κατά τόπους πολύ πυκνές χιονοπτώσεις στο νομό Αττικής μέχρι και την Πέμπτη το πρωί περίπου. Όπως λέω εδώ και ημέρες μέσα από τον τηλεοπτικό μας σταθμό και όχι μόνο, η κακοκαιρία αυτή για την Αττική μπορεί να μας θυμίσει το 2002.

Παραμένουμε σε ετοιμότητα! Τίποτα δεν τελείωσε!»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share