Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό τροχαίο στην Κηφισίας: Αυτοκίνητο αναποδογύρισε στη μέση του δρόμου

Μποτιλιάσμα στο σημείο - Μετ' εμποδίων η κυκλοφορία των οχημάτων

1 Φεβρουαρίου 2023 11:42
Σοκαριστικό τροχαίο στην Κηφισίας: Αυτοκίνητο αναποδογύρισε στη μέση του δρόμου
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 11:00 την Τετάρτη (1/2) στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Χαλανδρίου. Αυτοκίνητο αναποδογύρισε στη μέση του δρόμου ενώ βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας.

Δείτε επίσης: Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και εγκατέλειψε γιαγιά που είχε βγάλει βόλτα το εγγόνι της

Στο σημείο έχει σπεύσει η Τροχαία και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μετ΄εμποδίων και μόνο από την αριστερή λωρίδα ενώ σημειώνεται μποτιλιάρισμα.

Σύμφωνα με την Τροχαία ο οδηγός δεν έχει τραυματιστεί και υπάρχουν μόνο υλικές ζημιές.

Σοκαριστικό τροχαίο στην Κηφισίας: Αυτοκίνητο αναποδογύρισε στη μέση του δρόμου
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά το ύψος της Αγίας Φιλοθέης και πριν τα Σίδερα Χαλανδρίου.

Βίντεο - σοκ: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε 5χρονη και την πέταξε μέσα από τζαμαρία!

Ένα 5χρονο κορίτσι είχε τύχη βουνό όταν τη χτύπησε ένας μεθυσμένος οδηγός, ο οποίος έπεσε πάνω στη βιτρίνα σχολής οδήγησης στη Βραζιλία. Ενώ, την ίδια ώρα στη χώρα μας, ξέσπασε η αδερφή της 29χρονης για το φονικό τροχαίο στο Νεοχώρι!

Οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας δείχνουν το κορίτσι να πετάγεται πίσω από τη βιτρίνα και τελικά να σηκώνεται και να τρέχει τρομοκρατημένο. Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην πολιτεία Mato Grosso do Sul, σύμφωνα με το Jam Press.

Το αυτοκίνητο φαίνεται να πέφτει πάνω στη βιτρίνα, την ώρα που το παιδί στέκεται πίσω από ένα φυτό. Δίπλα της είναι και ένας άντρας, ο οποίος τρέχει και απομακρύνεται, ενώ η 5χρονη πετάγεται μέσα από τη βιτρίνα.

Το παιδί καταφέρνει να τρέξει προς τον άντρα, ο οποίος το παίρνει αγκαλιά. Η μικρή τραυματίστηκε ελάχιστα, σύμφωνα με την εξέταση που έγινε στη συνέχεια. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο πόδι του. Οι Αρχές υποστηρίζουν ότι ο μεθυσμένος οδηγός είχε αποκοιμηθεί στο τιμόνι την ώρα του τροχαίου ατυχήματος.

Ο δράστης ομολόγησε ότι είχε πιεί εκείνη την ημέρα και είπε ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί το περιστατικό. Η έρευνα για το περιστατικό είναι σε εξέλιξη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share