Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και εγκατέλειψε γιαγιά που είχε βγάλει βόλτα το εγγόνι της

Ο 23χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

31 Ιανουαρίου 2023 22:31
Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και εγκατέλειψε γιαγιά που είχε βγάλει βόλτα το εγγόνι της
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τροχαίο: Οδηγός μηχανής παρέσυρε και τραυμάτισε αργά το απόγευμα μία 64χρονη γιαγιά που μετέφερε καρότσι με το εγγόνι της, στην οδό Αλεξάνδρου Παπαναστασίου, στη Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Ο 23χρονος οδηγός εγκατέλειψε την γιαγιά και το εγγόνι της, το οποίο είναι καλά στην υγεία του, σύμφωνα με την αστυνομία.

Την ίδια στιγμή σοκάρει το βίντεο που δείχνει έναν μεθυσμένο οδηγό να παρασέρνει 5χρονο κοριτσάκι.

ασθενοφόρο στη Θεσσαλονίκη μετά από τροχαίο

Η 64χρονη, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Ο 23χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Σοβαρό τροχαίο με 3 οχήματα στην Αττική Οδό: Αναποδογυρισμένο το ένα αυτοκίνητο - Μποτιλιάρισμα στην έξοδο για Πειραιά

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Αττική Οδό, στην έξοδο για Πειραιά, στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, συγκρούστηκαν τρία οχήματα. Υπενθυμίζεται, ότι και χθες (16/1) επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο στον Κηφισό λόγω τροχαίου.

Λόγω του τροχαίου έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα. Αναμένονται μεγάλες καθυστερήσεις μέχρι τα οχήματα να απομακρυνθούν από το σημείο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αττική Οδό, υπάρχουν καθυστερήσεις 20′-25′ στο ύψος της εξόδου για Πειραιά, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Απίστευτο τροχαίο στη Βασιλίσσης Σοφίας - Ημιφορτηγό «καβάλησε» αυτοκίνητο

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:30 το πρωί της Τρίτης (17/1) στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της γαλλικής πρεσβείας απέναντι από τη Βουλή.

Ο οδηγός ενός ημιφορτηγού άγνωστο για ποιο λόγο επιχείρησε να κάνει αναστροφή, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν στη λωρίδα που προσπάθησε να μπει, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Όπως βλέπεται και στη φωτογραφία που εξασφάλισε το Newsbeast επί της ουσίας «καβάλησε» το άλλο όχημα.

Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ προανάκριση για το απίστευτο περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών.

Θανατηφόρο τροχαίο με οδηγό μοτοσικλέτας στα Χανιά- Σύρθηκε για δεκάδες μέτρα στον ΒΟΑΚ

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής στον ΒΟΑΚ και συγκεκριμένα στο ύψος του κόμβου της Σούδας. Υπενθυμίζεται, ότι τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο στην Συγγρού με θύμα έναν 60χρονο οδηγό.

Μια μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της και αφού προσέκρουσε στο τσιμεντένιο διάζωμα στην μέση του ΒΟΑΚ, στην συνέχεια ανετράπη. Η μοτοσικλέτα σύρθηκε για δεκάδες μέτρα, ενώ ο 30χρονος οδηγός της από την πτώση στο οδόστρωμα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Στο σημείο λίγο πριν τον κόμβο της Σούδας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κίσαμο, έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον 30χρονο στο Νοσοκομείο Χανίων σε κρίσιμη κατάσταση. Δυστυχώς, λίγη ώρα μετά και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 30χρονος υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του. Τις συνθήκες του τροχαίου ερευνά το τμήμα τροχαίας του ΒΟΑΚ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share