Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

Προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου: «Καλό θα ήταν όσοι σχεδιάζετε ταξίδι να...»

Ο γνωστός μετεωρολόγος εφιστά την προσοχή

1 Φεβρουαρίου 2023 00:06
Προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου: «Καλό θα ήταν όσοι σχεδιάζετε ταξίδι να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί και εφιστά την προσοχή σε όσους ταξιδέψουν το επόμενο διάστημα λόγω του καιρού, με την Χριστίνα Σούζη να μας αναφέρει το ποια θα είναι η πιο κρύα μέρα.

Μάλιστα ο γνωστός μετεωρολόγος με ανάρτησή στο Facebook κάνει λόγο για ενδείξεις με χαμηλές κατά τόπους θερμοκρασίες σε αρκετές περιοχές που θα συνοδεύονται και από χειμερινού τύπου φαινόμενα ή και από ισχυρούς ανέμους, ωστόσο σημείωσε πως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Φίλες και φίλοι, όπως τόνισα και στο αποψινό δελτίο καιρού της ΕΡΤ3, όσοι σχεδιάζετε ταξίδι στην ηπειρωτική ή στην νησιωτική Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα (από τις 6 Φλεβάρη και μετά), καλό θα είναι να παρακολουθείτε με προσοχή σε καθημερινή βάση, όλες τις επόμενες ημέρες και τουλάχιστον μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή (όπου θα πρέπει να υπάρξει μια αρκετά σαφής εικόνα), τα επίσημα δελτία καιρού της χώρας για νεότερες πληροφορίες, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι οι χαμηλές κατά τόπους θερμοκρασίες είναι πιθανό (επαναλαμβάνω, την επόμενη εβδομάδα) σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, να συνοδεύονται και από χειμερινού τύπου φαινόμενα ή και από ισχυρούς ανέμους.! Το αποψινό δελτίο καιρού της ΕΡΤ 3 είναι μια ανάρτηση πιο κάτω..

Με εκτίμηση!»

Φίλες και φίλοι, , οπως τόνισα και στο αποψινό δελτίο καιρού της ΕΡΤ3, όσοι σχεδιάζετε ταξίδι στην ηπειρωτική ή στην...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Tuesday, January 31, 2023

Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ 3 ο Σάκης Αρναούτογλου, τα φαινόμενα στη χώρα και το κρύο θα γίνει πιο έντονο προς το Σαββατοκύριακο και ιδιαίτερα την Κυριακή (5/2) θα πέσει αρκετά η θερμοκρασία.

Αιτία γι’ αυτό αποτελεί το ξεροβόρι όπως είπε χαρακτηριστικά που έριξε από σήμερα, Τρίτη αρκετά τη θερμοκρασία στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Έτσι μέχρι το Σαββατοκύριακο το κύριο χαρακτηριστικό θα είναι το ξεροβόρι, ενώ το Σάββατο ένα βαρομετρικό χαμηλό από τη Βαλκανική Χερσόνησο, μπορεί να δώσει δυνατές μπόρες χιονιού στα ορεινά της Μακεδονίας της Θράκης να προκαλέσουν χιονόστρωσεις μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share